לוחץ לי למטה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל פעם שאני נעמדת או מתחילה ללכת יש לי לחצים ומין הרגשה של "נמתח לי" בבטן התחתונה וזה מלווה בכאבי מחזור שבאים והולכים
14 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שמה שאת מרגישה זה מתיחת ברצועות הרחם, זה קרה לי המון בשבוע שלך ועדיין קורה עם אני קמה בפתאומיות, מסתובבת במיטה בתנועה "אלימה" ולפעמים גם בלי שום קשר, זה כאבי תופת גם בבטן התחתונה ולעיתים גם במפשעות!
  • אלו לא כאבי מתיחה, אלו כאבים של צירונים שאני רק מייחלת שיעלמו.. הבעיה היא ששתיה לא עוזרת, למרות ה 3+ ליטר ששתיתי היום ובגלל זה אני שוקלת לנסוע לבדיקה...

אני מנסה להמנע מזה כי ממש אין לי כוח לזה
  • צוצית עדיף לצאת אהבלה כמו שאת אומרת מאשר שיקרה חס וחלילה משהו לך או לעובר, אם זה באמת צירים שלא עוברים עם שתיה ומנוחה כדאי שתלכי להבדק, מקסימום בזבזת יום במיון.....
  • אני חושבת שזה מוקדם לברקסטונים!!!
  • יואווו צוצית אני ב"ה בשבוע 20 ביום שלישי ואני מרגישה בדיוק כמוך כאבי מחזור עם כאבי טופת לכיוון המפשעות שבאים והולכים את האמת פחות או יותר זה עובר שאני במנוחה היום היה לי ביקורת היא בדקה לי בנוסף לאולטרסאונד גם את צוואר הרחם שברוך ה' היה סגור וגם את כמות המים טפו טפו הכול תקין אין מה לדבר זה בהחלט מלחיץ כול הכאבים האלו אני אוליי ירגיע אותך במה שהרופאה אמרה לי היא אמרה שבשבועות האלו יש קפיצה של גדילת הרחם וזה מה שבעצם גורם לכאבים ולהתכווציות רק צריך לשים לב שזה לא בתדירות גבוהה וכמובן שתייה מרובה ומנוחה אם זה לא עובר למען השקט הנפשי שלך לכי תיבדקי למרות שזה רחוק זה שווה למה לך לשבת מוטרדת מקווה שזה יעבור לך ושהצלחתי לעזור
  • ארבעים דקות נסיעה זה אכן הרבה זמן מחוץ למזגן
  • ברקסטונים?
    אם לא עובר במנוחה גשי להבדק

• הכאבים נרגעו בנתיים... הרמתי רגליים ושיתפוצץ הבלאגן בבית
  • אם רק היה אפשר.. הייתי לפני חודשים נכנסת לשנת חורף....
  • תשמרי על עצמך ותעדכני למרות ש 3 ליטר זה המון ולא עזר לך מים יותר מידי גם לא טוב תשימי לב לדעתי עדיף לבדוק

• תשתי המון ותנוחי המון , כמו ששאני יודעת על בשרי , שכל הריון שונה מהשני ותופעות הולכות ומופיעות פתאום דברים שלא הכרנו בעבר ....
    אם הכאב חוזר כדאי מאוד שתבדקי וגם אם הנסיעה תיהיה לשווא עדיף ....

תרגישי טוב צוצינה אביבית
  • תרגישי טוב..
  • זה מה שהיה לי לפני יומיים ועדיין יש לי כאבים מדי פעם
    קמתי באמצע הלילה עם כאב טופת זה בא לי מהגב מהבטן תחתונה ועליונה ממש כמו כאבי מחזור
    נבהלתי נורא הדלקתי מזגן שתיתי מים והמשכתי לנוח והתפללתי רק שזה יעבור..
    זה עבר לי למחרת כבר תיכננתי לנסוע למוקד/מיון
    התקשרתי למוקד אחיות היא אמרה שיכול להיות יש דלקת בדרכי השתן ( לפי התיאורים שלי) היו לי גם שלשולים ( סליחה על התיאור) ורצתי המון לשירותים
  • נו צוציקה איך את מרגישה? עדיין רגוע?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה