מי מבינה בבדיקות דם לגילוי הריון ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מבררת בשביל חברה
    ביום רביעי עשתה בדיקת דם יצא לה 48 משמע הריון
    בגלל שעברה הפרייה צריך לעשות שוב אחרי יומיים. עשתה היום ויצא 16 .
    אני יודעת שזה אמור להכפיל ולא להוריד. מצד שני אם זה מתחת לחמש זה לא הריון . אז מה זה ?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
9 תגובות
עמוד 1
  • לצערי הבטא בירידה
  • זה נראה כאילו היא מאבדת את ההריון
  • כמו שאמרו לפני לצערי...
  • אוף ממש עצוב לי. שתינו עובדות באותו מקום .עשר שעות ביום אנחנו יחד יושבות באותו שולחן. יהיה לי קשה שהבטן שלי תתחיל לגדול וכבר יראו ממש הריון (רק היא יודעת על ההריון) לא אוכל לספר לה בהתלהבות מה יש לי בן או בת...לא אתלהב מכל אולטרסאוד . הלוואי שבפעם הבאה זה כן יצליח. הריון זה לא מחלה אבל הלוואי שאצליח להדביק אותה בזה .

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • הלוואי
  • בתור מישהי שראתה כמה עשרות הריונות חולפות לידה - תתענייני בה, תשאלי אותה באיזה שלב היא, מתי תהיה לה תשובה, מה אמר הרופא וכאלה, זה מנחם...אבל אל תשגעי אותה. ואין מה לעשות, את לא תסתתרי ממנה, זה תהליך טבעי, אצלי בהפלה השניה בשבוע 7 חברה שלי היתה בהריון בשבוע 10, היא התקדמה עם שלה
    ואפילו שהילדה שלה נולדה והיתה בת שנה אני עדיין לא נקלטתי והייתי בטיפולים.

אם אתן יושבות אחת ליד השניה, אל תכנסי לאוירה מוזרה ושל אבל בגללה, תוציאי אותה מזה! חוץ מזה, כנראה ההריון נפל בשלבים מאוד מוקדמים - וכך עדיף!
  • אוףףף באסה מאחלת לה היקלטות מהירה והפעם ל-9 חודשים תקינים ומלאים ב"ה
  • אמן!!!
  • ככול הנראה מה שאמרו לך בעה שתקלט ל9 ח' תקינים ומלאים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה