סקר - איפה מתכוונות ללדת ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • :)
26 תגובות
עמוד 1
  • ברזילאי - עקב הטבות פרנוסל, אחי רופא שם
  • מעייני הישועה, התרשמתי לטובה
    אני כרגע מוכנה ללדת אפילו במאיר או בהלל יפה ... רק שייצא חחחחח
  • ליס ....
  • נהריה
  • וולפסון(:
  • ב"ה בלי נדר מאיר
  • ב"ה בלי נדר מאיר
  • לניאדו (ויפה שעה אחת קודם)

• לא נראה לי שיש לי אופציה אחרת
    בית חולים נהריה

• סורוקה באר שבע אביבית
  • ילדתי כבר בבלינסון,מעייני הישועה וליס.
    נראה לי שאני חוזרת לליס
    אלך למעייני הישועה רק אם זה יהיה לפני שבת...
  • לניאדו
  • שושה... מה הסיבה שלא תלכי למעייני הישועה אם זה בשבת?
    אני יודעת שניתן להכנס לבית חולים בשבת אם מדובר במקרה רפואי... צריך לשים שלט באוטו לנהוג לאט ועם אורות מהבהבים... הם נותנים כניסה לבני ברק במקרה שכזה.
    יש עוד סיבה מנסיונך?

• אני חשבתי על וולפסון
    חברה אמרה שהצוות ממש טוב שם :)
    לא הסתכלתי מקומות אחרים גם
    כי זה גם הכי קרוב 2 דק מהבית !
  • היי שיר.
    את 2 הילדים שלי ילדתי שם..את הקטנה ילדתי בלידה רגילה וזה אחרי שאת הגדולילדתי בקיסרי.ועוד עם סכרת הריון.הם
    עזרו לי שם והצוות שם מדהים..ממליצה לך
  • התכוונתי שאם זה יהיה בשבת כן אסע לשם כי אנחנו שומרי תורה ומצוות.
    כשילדתי שם לפני ארבע שנים זה היה סמוך לשבת.
    בחדרי הלידה היה מדהים חוץ מזה שהחדר היה מממש קטן.למזלי הייתי שם רבע שעה,אבל אם הייתה לידה ארוכה הייתי מתחרפנת....
    במחלקההיה גרוע מבחינתי...נאלצתי להלחם על ביות מלא למרות שהבטיחו שיש,כל השבת בכלל לא באו לבדוק מה קורה איתי,שזה חשוב אחרי לידה.כשביקשתי משכך כאבים האחות הלכה ושכחה...כשביקשתי כרית שלחו אותי לקחת...(שעות ספורות אחרי לידה)
    הילדה ירדה במשקל ירידה נורמלית לגמרי והתחילו ללחוץ עלי לתת מטרנה במקום להניק.אפילו איימו שלא ישחררו אותנו הבייתה.היועצת הנקה כמובן אמרה לי שהתינוקת יונקת מצויין,ושהן לא מבינות בזה בכלל....
    בקיצור-הייתה לי חוויה שם

מצד שני המחלקה החדשה נעימה,הם נותנים לילה יותר מכל בית יולדות אחר ואני מכירה נשים שחוו שם לידות מעולות ושהות מעולה
  • בית חולים פוריה
  • כן הייתי שם בסיור, המחלקה החדשה נראית כמו בית מלון...
  • לגבי יחס מיילדות/יולדות לא שמתי לב.
    המחלקה אכן נראית כמו בית.מלון.קחי בחשבון שרוב הזמן מלא וקצת צפוף.
    הם משתדלים להקפיד על שעות ביקור,תכלס בזמן ביקורים רועש שם נורא.נדמה לי שאפילו יש שעות.מסויימות לביקור עם ילדים בגלל זה(בכל זאת בני ברק...)
    לגבי ביות,הודעתי בכניסה לחדר לידה שאם אין ביות אני הולכת.ללדת במקום אחר
    בפועל מתוך שתי קומות כמעט מלאות לגמרי הייתי היחידה בביות!!!זו הסיבה גם שהייתי צריכה להלחם על זה.שמו אותי בחדר עם שתי נשים לא בביות שכל הזמן התלוננו שהבכי מפריע להן וזה 'גזל שינה'....ומכיוון והצוות מעדיף 'לתת ליולדות לנוח',מצאתי את עצמי מולן ומול הצוות לא מוותרת.ושהאחות התעקשה פשוט עברתי לחדר הנקה וביליתי שם כל הלילה....
  • או לניאדו או רמב"ם.
    אני עם תאומים אז אם הרופא חוזה לידה רגילה וחלקה אז לניאדו. אם יש סיכוי גבוה לקיסרי/לידה מוקדמת מהנורמאלי וסיכוי לפגיה אז רמב"ם

• בס"ד

בני ציון רוטשילד בחיפה מדהימיםםםםםםם

• וואו איזו חוצפה... דווקא שמעתי הרבה דברים טובים על הבית חולים מיולדות שם. והמיילדת אמרה ששמים נשים של ביות מלא יחד.. מקווה שהם שינו דברים מאז.. כי זה גורם לי לפקפק בהחלטה שלי...

• אני גם מקווה שהם התפתחו קצת בקטע הזה.תראי,אם תגיעי נחושה ואסרטיבית ועם זאת נחמדה אני מאמינה שיהיה בסדר.
    אני אציין גם את הדברים הטובים בכל זאת
    היו גם כאלה...:)כיבדו את הבקשות שלי לגבי הטיפול בתינוקת(ביקשתי להיות נוכחת בבדיקות רופא,לא לקלח אותה-רציתי בעצמי או בנוכחותי,ולא למרוח משחה בעיניים או טיפות אק אם יתעורר צורך.)
    המיילדת הייתה מעולה וזרמה איתה,בקבלה אמרתי שאני לא בטוחה שאצליח לשכב 20 דק' למוניטור והאחות הבטיחה שברגע שלא אצליח יותר לשכב היא תנתק אותי.
    בקיצור,יש גם הרבה טוב.
  • שלושתן באסף הרופא - לא מחליפה אותו נבר
    פייס: ortal_hori

• ליס / סורוקה
    תלוי
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • כנראה ברזילי, למרות שאת הגדול ילדתי (בקיסרי) בתל השומר

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה