בטא 49.20 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

חודש מרץ 2013 היה החודש האחרון ללא נובה רינג (אחרי שימוש של 21 חודשים), הוסת הראשונה הייתה סדירה עדיין בהשפעת הטבעת אך השניה היה 39 ימים הפרש מיום המחזור הראשון שקדם ...בכל אופן , בעלי ואני ניסינו להיכנס להריון (וסת אחרונה ב 03/06/13) עשיתי בדיקת דם ב 03/07 והראה שלילי ...ביום רביעי האחרון אחרי שטרם קיבלתי קניתי בתום לב בדיקת הריון ביתית אשר כבר באותו ערב הראתה חיובית חזרתי על הבדיקה יום למחרת ואכן הראה שוב הריון, היום ב 21/07 עשיתי בדיקת HCG QU שנתנה תוצאה של 49.20....האם אני בהריון או שמה אני לקראת הפלה טבעית ?

תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הבתא חיובי כך שזה אומר שאת בהריון
    צריך לראות את מגמת העלייה של הבתא בכדי לודא שעולה בקצב תקין

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה