היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אמנם חשבתי שאכתוב לכן את הדברים האלו בנסיבות קצת שונות אבל כך רצה הגורל ובכל זאת רציתי כבר ברבה זמן לשתף בסיפור השתלשלות ההריון שלי שהסתיים בשק הריון ריק והפלה באמצעות כדורים בשבוע 8-9... אחרי נסיונות של מעל שנה התחלנו לבדוק ולתת יותר כובד ראש לענין יש לנו אי פיריון בלצי מוסבר בכל אופן התחלתי אחרי פחדים רבים מאודדדד להזריק לעצמי גונל f חודש ראשון 75 + הזרעה כנראה שלא ממש השפיע חודש מנוחה (ככה לפי הרופא שלי לא מזריקים חודש אחרי חודש רצוף...) חודש הבא גונל 112 + הזרעה שבדיעבד לדבריו גם לא ממש הגבתי חודש הפסקה ואז גונל f 150 + הזרעה. מה שרציתי לספר הוא שכמה ימים אחרי ההזרעה היה לנו תור לרב איפרגן האולטרסאונד הלכנו לקבל ברכה מה יכול להיות... בירך דיבר אמר אוטוטו... הלכנו לדרכנו בהרגשה טובה... אחרי שבוע בערך 10 ימים מההזרעה כתמים כמו לפני מחזור אמרתי לעצמי ולבעלי טוב הנה הוא בא ככה שלושה ימים הכתמות ממש אבל ואפילו יום אחד ממש קצת דם אדום חשבתי היה מחזור ונגמר עודה כמה ימים עוברים ואני מרגישה דברים מוזרים. כאבים בחזה כמו שיש לי רק בימים שאני בהשפעת האוביטרל שהרי הוא הורמון הריון החלטתי לנסות בדיקת ביוץ שהיתה לי בבית והופ שני פסים ממש חזקים ואיך יהיה ביוץ אם רק היה מחזור אמרתי לבעלי משהו פה מוזר (בדיוק ביום הנישואים שלנו) קנה לי בדיקת הריון עשיתי בערב מאוחר פס חלש אך בהחלט פס שלא משאיר סימני שאלה למחרת הייתי בבדיקת דם בטא 267 אחרי יומיים בטא נוספת 578 ולא יודעת למה משהו בתוכי לא הצליח לשמוח מעל שנתיים שחיכיתי ופשוט סירבתי להאמין אחרי חודש בדיקה ראשונה שמראה על שק הריון ריק ללא עובר ואחרי בדיקה נוספת עם אותם הממצאים הפלה באמצעות כדורים שזה כבר נושא אחר כי כבר שבועיין עברו ועדיין לא סיימתי לגמרי עם הסיפור הזה... בנות יקרות מאוד מאוד ארוך אבל אני כותבת לכן את כל זה כי הרבה פעמים עולים פה הנושאים האלה וגם אני חיפשתי משהו בכל הזמן הזה הרבה שאלו על הרב איפרגן לא יודעת אם זה קשור או לא כי בתכלס כבר הייתי "בהריון" כשהלכתי אליו אני לא בחורה דתיה ולא חלילה מנסה לכפות משהו על מישהי אבל אין לדעת האמת הופתעתי והייתי בשוק בכל זאת מעל שנתיים ופתאום ככה אחרי הביקןר אצלו "פוף" מצד שני יצאתי ממנו בתחושה טובה שיהיה בסדר ואולי היא זו שהשפיעה על כל ההתרחשות ואולי זה בכלל המינון של הגונל f שפתאום השפיע ועזר אין לדעת!!! בנוסף עניין הדימום גם אני תמיד חשבתי שדימום השרשה הוא בגדר הזיה שכשאת מחפשת באמת לקרוא על מישהי שבאמת היה לה אין באמת כזו... אז הנה גם לי היה אז נכון ההריון לא היה תקין אבל אין קשר לפי הרופא זה סתם חוסר מזל וזה קורה! ומה תגידו על בדיקת הבטא שהכפילה את עצמה?? הרופא בכלל אמר לי שאין לזה משמעות להכפלה שזה לא באמת מעיד ( הרי הוא תמיד נתן לי.הפניה מעולם לא אמר לי לבצע עוד אחד אחרי יומיים עשיתי את זה רק מכל מה שאני מכירה מכאן...) בקיצורררר מקווה שלא חפרתי סתם הרגשתי צורך לשתף בכל הסיפור המוזר וההשתלשלות המוזרה שקרתה לי... בתקווה שלפחות עשיתי זאת פעם אחת אעשה זאת בקרוב שוב כשאסיים עם כל ההפלה היזומה הזו... ערב טוב ובהצלחה לכולןןןןןןן
5 תגובות
עמוד 1
אוי איזה עצוב!! כל הכבוד לך שאת מצליחה לראות את האור בכל זה. כמה כוחות! אני מאחלת לך שזו המשוכה האחרונה בדרך לתינוק שלך. מכל הלב
כמה קשיים הסיפור הזה... הצטערתי לשמוע לפחות עכשיו את יודעת שהמינון הזה כבר עבד פעם.. מאחלת לך הריון תקין וכמה שיותר מהר כדי שתשכחי מכל הקושי הזה הכי מהר שאפשר
"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
מאחלת לך בקרוב ממש הריון בריא ותקין
מתוקה שלי, כואב הלב לקרוא מה שעברת, איזה כוחות עצומים יש לך!!! מאחלת לך קליטה מהירה ותקינה כבר בחודש הקרוב. הריון תקין בידים מלאות ולב מלא שמחה :)