בבקשה תעזרו לי :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שישי התחילו הפרשות חומות ממש טיפה,
    עכשיו הייתי אצל הרופא, והוא לא ראה דופק,אמר שעובר מתאים לשבוע 7.
    אני לא יודעת מה לעשות ממש מבואסת ולא מאמינה שזה קורה לי!!!
    היו לי כל כך הרבה ציפיות ועכשיו מרגישה שהכל פשוט התפוצץ...
    בקשתי לחזור על הבדיקה בעוד כמה ימים..מה הסיכוי שנראה בכל מקרה דופק??
    לא מצליחה להבין למה זה קרה,שמרתי על עצמי מאד...
    אוףףףףףףףףף.....
    מה הסיכוי שאני יראה דופק בעוד כמה ימים???
    מצפה לבוטן שלי :)
16 תגובות
עמוד 1
  • קבלי חיבוק ענק..נסי להירגע..
    בעזרת ה הכל יהיה בסדר מחזיקה לך אצבעות!
    אי אפשר לעשות את הבדיקה כבר מחר? בבית חולים או משהו?
  • אני מאוד מקווה שהכל יהיה בסדר
    שק ההריון נראה לו תקין? האם הרופא היה חד משמעי?

• קשה לי מאד,לא מאמינה שזה קורה...
    הרופא נתן לי הפנייה בלישנסקי בראשל"צ,יש אפשרות לבדוק בבית חולים??
  • הוא אמר כמעט 100%,
    אבל לי קשה להאמין..
    הוא אמר שהעובר כבר שבוע ללא דופק. אז איך יכול להיות שעדיין יש לי רגישות בחזה הבטן אפילו יצאה כבר. סחרחורות כאבים בגב תחתון..
  • אולי בבוקר תלכי לבית חולים?לשקט הנפשי שלך..
    תקחי טופס 17..
  • יכול להיות שהיה לך ביוץ מאוחר, תחכי עוד שבוע לדעתי ותעשי את
    הבדיקה שוב
    מחזיקה לך אצבעות שב״ה הכל יהיה בסדר

• אוףףףף איזה באסה מקווה שזה לא חד משמעי ועוד יש תקווה אבל עם כול הכאב אני חייבת להיות איתך כנה ולומר לך שבדרך כלל כשפסק הדופק אז מדובר בהריון שהוא לא תקין והגוף יודע לאתר זאת וגם אם זה ככה טוב שזה קורה בשלבים מוקדמים אני מאמינה שהכול מאת ה' קבלי חיבוקים ומקווה שתתבשרי בבשורות טובות אמןןןן
  • אוףףףף איזה באסה מקווה שזה לא חד משמעי ועוד יש תקווה אבל עם כול הכאב אני חייבת להיות איתך כנה ולומר לך שבדרך כלל כשפסק הדופק אז מדובר בהריון שהוא לא תקין והגוף יודע לאתר זאת וגם אם זה ככה טוב שזה קורה בשלבים מוקדמים אני מאמינה שהכול מאת ה' קבלי חיבוקים ומקווה שתתבשרי בבשורות טובות אמןןןן
  • תודה,
    מחר אלך לבית חולים על מנת לבדוק שוב...
    לפני שבועיים בדיוק היה דופק והכל היה תקין...
    לפי הבדיקה היום, העובר 10 מ"מ
    זה תקין לשבוע שלי??
    הרופא אמר שלדעתו הפסיק להתפתח לפני שבוע,
    אוףףףףףףףףף לא מסתדר לי פשוט!!!!!
  • מתוקה ..תירגעי..במידה והכל בסדר הלחץ שלך ככ לא בריא בשבילך ולעובר..
    הכי בטוח שתלכי על הבוקר ותיבדקי..
    ליל מנוחה שיהיה לך
  • אז כבר ראיתם דופק לפני , ובבדיקה האחרונה כבר לא היה !?
    הרופא אמר לך חד משמעית שאין דופק !?
    מקווה שהיו בשורות טובות מחר אביבית
  • אין לי מושג...
    לי היתה הפלה טיבעית
    זה היה דימום חזק מאוד שלא השאיר מקום לספק.
    מאחלת לך בשורות טובות והלוואי והרופא טועה

• לצערי -קרה לי אותו הדבר, דופק בשבוע 6 ושבוע 7, אז הפרשות בבוקר בשבוע 12 ובבדיקה באותו היום לא היה דופק והעובר היה בגודל של שבוע 8.. עברתי למחרת גרידה בלינאדו - כמובן שעושים לך שוב בדיקה לפני כן כדי לוודא שאכן אין (או יש???) דופק. זה לא מעודד - אבל 20% מההריונות נגמרים בהפלות, זה המון!!!!! זה לא אומר כלום על ההמשך, זה אולי אומר שהעובר לא היה תקין והגוף יודע כבר מה לעשות! אומרים שאחרי הפלות הגוף פורה יותר ודווקא יש סיכוי טוב יותר להקלט. אני בדיוק שבועיים אחרי.. קל זה לא, אבל חייבים לשמור על אופטימיות ולהסתכל קדימה! שיהיה לך בהצלחה!!!
  • קודם כל תבדקי שוב פעם.
    ובאמת אם העובר הפסיק להתפתח היתה לזה סיבה. כנראה שהיתה בעיה בעובר. לגוף שלי יש מנגנון הגנה, ואם העובר לא תקין הוא מפסיק את ההתפתחות שלו.
    זה לא קשור אליך את לא הית יכולה לעשות שום דבר אחר. וזה גם לא בגלל משהו שאת עשית.
  • מצטערת מאמי אבל אם כבר נצפה דופק וכרגע אין אז מדובר בעובר שהפסיק להתפתח וכמו שרשמנו לך בדרך כלל מדובר בהריון שהוא לא תקין וטוב שזה קורה מוקדם שולחת לך המון חיבוקים וחיזוקים אם את צריכה תמיכה אנחנו פה תמיד לעזור מאחלת לך שבפעם הבאה זה יהיה לתשעה חודשים מלאים תקינים שבסופם תחבקי את האוצר של ב"ה
  • קשה לי לקרוא מה את עוברת.
    לצערי בנובמבר האחרון בשבוע 10, אחרי שלקח זמן להשיג את ההריון, לא נצפה דופק.
    חרב עליי עולמי, הלכתי לבד, בקושי רואה לאן אני נוהגת מרוב עירפול בעיניים מבכי, וקיבלתי אישור לכך גם בבית החולים (שסירב לעזור לי לעשות גרידה בגלל גראדים במבצע עמוד ענן)

רק מספר ימים לאחר מכן, כשהמבצע נגמר, והמידע חילחל לתת מודע, עברתי את הגרידה, בום ונגמר....
    חודש של דיכאון ועוד חודש סתם וכשחזרנו לנסות נקלטנו.... ב"ה גדל לי עוברון עם בולבולי בבטן .....

מאחלת לך שתעברי את הכל בקלות, תתני לעצמך זמן לחזור לעצמך ותחזרי לנסות.
    קליטה מהירה וטובה!!!!!!!!!!!!!

אני לא אגיד לך שחמישית מהריונות מסתיימים כך כי אותי זה לא ניחם...
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה