הכנת ציוד וביגוד לתינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאמהות ולמנוסות שבינכן אשמח לשמוע ממכן טיפים ועצות איך להתחיל להתארגן לקראת בואו של תינוק.
    קיבלתי הרבה בגדים במצב מעולה וגם אביזרים שונים ואמבטיה ועוד כמה דברים שימושיים. נשאר לקנות את הדברים הגדולים כמו מיטה שידה סל קל וכו׳...
    החדר כבר נקי וריק ומחכה לאירגון..

במה להתחיל? יש ארון 4 דלתות חצי מדפים חצי מגירות ותלייה.
    אשמח לשמוע מכן כל טיפ ועצה תודה מראש

4 תגובות
עמוד 1
  • ברשותכן מקפיצה
  • אני אף פעם לא הכנתי לפני ... יש לי במחסן בגדים של הילדודסים שלי רק מיינתי מה אני כן רוצה לשמור לעוברינה ׳ שבדרך ..ומה אין טעם ... כל שאר הציוד יש לי שם אמבטיה וכל הדברים ממש בסמוך ללידה או תחילת תשיעי אוציא אכבס ... ונראה מה עוד להשלים ... והזמנה אני עושה השבוע עגלה סל קל מצעים וכל מיני קשקושים , כל התמרוקים וביגוד ראשוני בעלי יקנה מיד אחרי הלידה כמו בלידות הקודמות ! אבל לא בלחץ להכין לפני ... אביבית
  • אני תמיד הכנתי הכל מראש.
    כיבסתי את הבגדים וסידרתי איך שחשבתי לנכון בארון
    כיבסתי את המצעים ושמתי אותם רק אחרי החזרה מהבית חולים.
    ריפודים של העגלה והסל קל כנ"ל כיבסתי וסידרתי והכל היה מוכן. אני אפילו עשיתי מעבר לזה ובערך שבוע לפני הלידה התקנתי את הסל קל באוטו.
    ככה גם רואים טוב מה יש מה חסר.
  • איזו התרגשות!!!!!!!!!
    תכבסי את הבגדים ותסדרי בארון. (תבדקי שיש לך בגדים לשחרור מבית החולים)
    תבררי על סל קל - כי תצטרכי להוציא אותו עם סל קל מבית החולים.
    אם את מתכוונת לשים אותו בהתחלה בחדר איתכם בעריסה, אז תחשבו על השכרה של עריסה (בשילב זה 50 ש"ח לחודש)

אני לא יודעת אם החדר שלו קטן או גדול, אבל כשאת קונה ריהוט תשקלי את גודל החדר ביחס לגודל הריהוט. (ארון, שידה ומיטת תינוק)

מה עם עגלת תינוק - קניתם?

עוד שבועיים תכיני תיק לחדר לידה.

וזהו - את די מוכנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה