היי בנות יקרות אחרי הרבה זמן מעדכנת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבנות החדשות והוותיקות,
    הרבה זמן לא עדכנתי אבל מדי פעם נכנסתי להתעדכן ואני שמחה לראות שהפורום התעגל והרבה בנות נכנסו להריון
    אז באותו מצב רוח אני אעדכן שגם אני נקלטתי בטיפול ההפריה האחרון ואני בשבוע 15 ויום
    אתמול עשינו סקירה ויש לנו בת!! אנחנו כבר מאוהבים קשות!!!!

בהצלחה לכל הבנות אמן שתיקלטו במהרה ותקבלו את ה הכי מושלמת בעולם.

בהזדמנות הזאת אני רוצה לומר לכולןןןןן תודה ענקית כל התמיכה שלכן בתקופה המאתגרת!!!
    מחזיקה אצבעות לכולן להקלט במהירות והריון תקין לכל ההריוניות
18 תגובות
עמוד 1
  • בשעה טובה!!!!!!!!!!!!!!!!1
    איזה כייף!!!!!!!!!!!

המשך הריון תקין קל ומשעמם !!!!!!!!!!!!!!!

אנחנו בשבוע 21+2 עם נסיך בבטן !

הלוואי וכל הפורום יתעגל כולו סופית!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• בשעה טובה מתוקה!!
    איזו בשורה משמחת!!!!! המשך תקין עגלגל ובידים מלאות
    נשמח לקבל קצת פוווו
  • מאמי אני ממשששש שמחה בישבילךךךך!!!!!!!!!

שימשיך ככה קל ותקין .. ובע״ה בידיים מלאות
  • שמחה לשמוע עוד בשורה מאושרת , המשך תקין וכייפי.

/]
  • תודה יקירות
    נשאר לי רק להגיד אמן
    וכמובן שאני עושה פוווו ענקי לכל מי שצריכה

ואוראל אם אני זוכרת נכון עשיתי שאיבה באותו היום שאת ויסמין עשיתם...
    כנראה היה משהו ביום הזה, ד"א כמה החזירו לך ?
    לי החזירו 2 ונקלטה 1 שהיא החיים שלי!
  • היי מותק

אני ויסמין עברנו הכול ביחד .. זה היה מדהים
    שאיבה
    החזרה
    אפילו השקיפות באותו יום :)

השאיבה הייתה ב 21.4 והחזרה 24.4 ואצלך ...??

לי החזירו 1 שניקלט ברוך ה׳!!!
    לא היו מוכנים לשמוע על להחזיר לי יותר מ1 .....
    נישארו עוד 7 מוקפאים :):)
  • יישתבח שמו איזה יופי אמןןן שכול בנות הפורום תקלטנה במהרה להריון תקין שבסופו תחבוקנה את האוצר שלהןתמיד כייף לפתוח את הפורום ולקרוא בשורות משמחות שימשיך ב"ה קל תקין ועגול
  • גם אני עברתי שאיבה ב-21.4 והחזרה ב-23.4

אז לי החזירו שניים, אחת נקלטה ונשארו ארבעה מוקפאים
    אז מתי תעשי סקירה?

אורגני תודה מתוקה!!
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי lkobi21

גם אני עברתי שאיבה ב-21.4 והחזרה ב-23.4

אז לי החזירו שניים, אחת נקלטה ונשארו ארבעה מוקפאים
    אז מתי תעשי סקירה?

אוריני תודה מתוקה!!

• מאמי אפשר כמה שאלות ? זאת הייתה הפריה ראשונה? באיזה בית חולים עשית? מי היה רופא? פשוט אני לפני הפריה ונורא מתרגשת ולחוצה , סליחה על חפירה.

/]
  • היי מרגו בטח שאפשר!

זו הייתה הפרייה שנייה עשיתי בבלינסון והרופאים שעשו את השאיבה וההחזרה היו שני רופאים שונים אבל שניהם מצוינים!!
    דר ווליוביץ המלך עשה לי את ההחזרה המנצחת!! הוא כזה מקסים ועדין שאין דברים כאלה. גם בלי קשר להחזרה המוצלחת הייתי אומרת עליו שהוא מקסים ותותח.

אני יכולה להגיד לך שעשיתי ארבע הזרעות והפריה עד הטפול המנצח. הכל התבצע בבלינסון. יש שם אחיות מדהימות וחוץ משני רופאים שלא אהבתי, צוות הרופאים שיש שם מקצועי ביותר. יכול להיות שגם השניים שלא אהבתי מקצועיים אבל לא התחברתי אליהם.

אני יודעת שזה נשמע מפחד ומלחיץ ואני גם בחיים לא האמנתי שאגיע להפריות.. אבל השד לא נורא כל כך וכשנמצאים בתהליך פשוט מתרגלים לשגרה ועם בן זוג תומך זה ממש עוזר.
    תכניסי לעצמך לראש שכל כך הרבה בנות עוברות את זה ומצליחות וגם את תצליחי בעזרת ה.
    לדעתי עניין ההזרעות הוא דיי מיותר ועדיף לגשת ישר ולעניין כדי להגביר את הסיכויים ובפורום הזה יש המון דוגמאות לבנות שנקלטו בהפריה.
    אז בלי פחד.. פשוט לכי על זה ותבשרי לנו שהצלחת

אם יש לך עוד שאלות תרגישי חופשי!
  • לי יש סקירה ממש אוטוטו
  • תודה מאמי על התייחסות , גם אני עברתי ארבע הזרעות וכלום. אני יודעת שהרבה נשים עוברות את זה , אך עדיין מאד קשה לי עם זה , מרגישה לחץ נפשי, עצבנות. כמו שאמרת מי חשב שאני יגיעה להפריות , גם אני אומרת את זה בלב . טוב בטוח שברגע שאני יהיה כבר בתוך תהליך הדברים יראו לי אחרת. תגיד לי עברת ועדה? רופא שלי אמר שכולן עוברות ועדה לפני התהליך.

/]
  • תודה מאמי על התייחסות , גם אני עברתי ארבע הזרעות וכלום. אני יודעת שהרבה נשים עוברות את זה , אך עדיין מאד קשה לי עם זה , מרגישה לחץ נפשי, עצבנות. כמו שאמרת מי חשב שאני יגיעה להפריות , גם אני אומרת את זה בלב . טוב בטוח שברגע שאני יהיה כבר בתוך תהליך הדברים יראו לי אחרת. תגיד לי עברת ועדה? רופא שלי אמר שכולן עוברות ועדה לפני התהליך.

/]
  • כן שולחים את הטפסים לוועדה נראה לי של הקופה ואז מאשרים נראה לי שזה הולך מהר,

בהפריה שהצלחתי היה לי פרוטוקול מוזר, זה היה אמור להיות פרוטוקול ארוך (זה היה פרוטוקול ממש ארוך)
    הזרקתי דקה+פיוריגון. הגעתי לאיזה 25 ביציות בגדלים טובים ורצו שהם יגדלו ואז עשו טעות הורידו לי את המינון לנמוך מדיי וכל הביציות התחילו ״להעלם״ ואז רצו להפסיק לי את הטיפול מ 25 זה הפך להיות 18 וארי עוד יומיים 12 וכך הלאה - הייתי כ״כ שבורה הרגשתי שהזרקתי לחינם שבועיים אפילו יותר , הציעו לי להפסיק ולחכות לחודש אחריי, אמרתי לעצמי שאני לא מפסיקה ולא מוותרת אז המשכתי בהזרקות וצמכו להן 15 ביציות שמתוכן נשאבו 11 הופרו 8 בהפריה רגילה הוחזרו 2 והוקפאו 5 לא אמרו לי איפה עוד אחד ?!?!.... כנראה שלא היה מתאים להקפאה.
    וברוך השם נקלטתי אחרי בדיוק שנה של טיפולים 4 הזרעות + 2 שאיבות - אי פוריות לא מוסברת.
  • תודה מותק
  • שלושה ימים אני חושבת
  • תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה