לצערי :)) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ההבחנה אתמול הייתה נכונה.
    העובר מתאים לשבוע 7 ו3 ימים.. עכשיו חוזרת מהמוקד, לעובר אין דופק..!!
    הרופא המליץ על גרידה, אני ממש מפחדת מהפעולה עצמה וההרדמה.
    הוא אמר שאפשר גם דרך נר, שמעתם על זה ??
    או שלחכות שיפול לבד..
    מה לעשות?? מישהי עברה משהו דומה?
    ממש קשה לי, היו לי כל כך הרבה ציפיות לגבי ההריון הזה, לא מאמינה שזה קרה לי..
    אולי לחכות עוד כמה ימים, ולבדוק שוב? למרות שהרופא אמר שגם אתמול וגם היום לא היה דופק אז לא כל כך הגיוני שיהיה בהמשך, כי כבר נצפה דופק בעבר..
    אוףףף , לא בא לי לעבור את זה!!!!
    נתן הפנייה למיון היום על מנת לשים נרות..
    מה הייתן עושות במקומי..??
    תודה מראש, אתן ממש עוזרות לי!!!
    מצפה לבוטן שלי :)
16 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש מצטערת ושולחת לך חיבוקים ועידודים!!
    אני עברתי לפני שבועיים גרידה אחרי שהעובר לא התפתח. אני גרה בר"ג ונסעתי ללניאדו, הכל עבר ממש חלק ויחסית, מלבד הכאב הנפשי, בלי בעיות.
    ההרדמה היא קצרה (אני עברתי שאיבה בהרדמה-אז זה די דומה.. חוץ מהפעולה עצמה..), ההתאוששות מהירה יחסית. הגעתי לשם ב 1030 בבוקר וב 1430 כבר הייתי בדרך הביתה. באותו היום היה לי דמום חזק אבל כבר למחרת הוא ממש נחלש באופן משמעותי לעוד שבוע עד שפסק. לקחתי פעם אחת כדור נגד כאבים-ואחרי ימיים חזרתי לעבודה, בלי הרבה בלאגן (אני בן אדם פרקטי.. אולי זה מקל..). ההורמונים עוד בגוף וזה גורם לUPS AND DOWNS לכמה ימים וזה לגמרי בסדר!!
    קחי את עצמך בידיים, עם הקושי העצום, ותמצאי מקום שיקבל אותך בהקדם. לי היה חשוב פשוט "לגמור עם זה" כדי שאוכל להמשיך הלאה בהקדם.

אני יודעת מה את עוברת, את לא לבד!! אבל מבטיחה לך שיהיה בסדר!
    את לא אשמה, זה שום דבר שאת עשית או שיכולת למנוע, זה דבר שקורה ועכשיו שתדברי עם אנשים תראי כמה נשים סביבך עברו דבר כזה בשלב כזה או אחר בחייהן - והיום יש להן ילדים בריאים!

• היי יקירה!
    מאוד מצטערת לשמוע, אם כי אני באמת מאמינה שכנראה ההריון לא היה תקין והגוף דחה אותו.
    אל תדאגי, את תכנסי שוב וזה יהיה מאחורייך אני בטוחה!
    שולחת לך המון חיבוקים.
    אני בדרך כלל הולכת עם המלצות הרופאים... למרות שגרידה בשבוע כזה זה נשמע קצת יותר מידי- ונר אכן אמור לעשות את העבודה.
    תתיעצי עם עוד רופא ותחליטי
    אני חושבת שהייתי הולכת על נר.
    שיהיה לך ממש בהצלחה, ויומים שלשה דיכי ולהרים את הראש לסבב הבא
    זיכרי- זה מאודדד נפוץ.
    נשיקות וחיזוקים
  • יש הפלה בכדורים שאפשר לעשות
    היא יותר "קלה" מגרידה.
    מאחלת לך הריון תקין וארוך בהמשך
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • נכון אני עברתי בעבר הפלה בכדורים ולפי דברי הרופא שלי:שהוא מהל מחלקת יולדות במעיני הישועה .אין צורך בגרידה בשבועות כ"כ מוקדמים...מה עוד שאחרי גרידה הגוף עובר טרומה.וזו גם פעולה פולשנית מייותרת.
    תשאלי את הרופא שלך......
  • אין סיכוי שיהיה פתאום דופק ???
    לבצע את הפעולה עוד היום??

• פייס: ortal_hori

• הרופא שלי הוא ד״ר מיקי מוסקוביץ, אחראי יולדות באסף הרופא, אתמול הוא ראה שאין דופק.. היום בבדיקה חוזרת שוב לא היה דופק..
    הפעולה עם הנרות דורשת אישפוז?? איך זה הולך??
  • אביבית
  • בהחלט מצער

• הבנות ענו, נשאר רק לחבק

• מתוקה

• אוי מצטערת ככ לקרוא

• מצטרפת לבנות כאן...בעזרת ה בפעם הבאה..
    אם זה לא מעמיד אותך בסיכון מסויים..ולמען השקט הנפשי שלך..תחכי עוד יומיים כדי לראות אבל
    אם עדיין זה יהיה אותו מצב...זה לא קל בשבילך..
    תהי גיבורה..ובאמת שהכל קורה לטובה..
    אנחנו כאן בשבילך
  • מצטערת לשמוע, עברתי את זה פעמיים
  • קודם כל אני מצטערת לשמוע.
    ושולחת לך המון חיבוקים.

אני עברתי גרידה בשבוע 10 לאחר שהעובר הפסיק התפתחות אי שם בשבוע 8 והדופק פסק.

בחרתי בגרידה משום שגרידה (על כל הסיכונים שיש בה) היא פעולה מיידית, בהרדמה.
    אני התחלתי את ההפלה בבית, (בבוקר התור לגרידה) הדימום היה מסיבי ולא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי צריכה לעבור כמה ימים ושבועות של דימום כזה.
    אחרי הגרידה היה דימום בטיפות!!!!!!!!!

אני מכירה המון כאלה שעם כדורים דיממו ואח"כ גילו שלא יצא הכל והיו צריכים לעבור גרידה (אמנם קלה יותר).
    אני בחורה של "לחתוך" ולא להתעסק עם זה.
    לי זה היה קל גם מבחינה נפשית בדרך זו מאשר בכדורים

מאחלת לך בריאות ורפואה שלמה, ובמהרה קליטה מהירה ותקינה!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה