אובססיבית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולם,
    פעם ראשונה שכותבת, למרות שכבר די הרבה זמן קוראת סמויה...
    אני בת 30 , יש לי שלוש בנות מתוקות, טליה בת 4, רונה בת שנתיים וחצי וטוהר בת עשרה חודשים. ועכשיו בהריון שבוע 19+5 . העניין הוא שהלידה האחרונה שלי הייתה דיי סיוטית בשבילי, ילדתי בשבוע 43 אחרי זירוז ( לא היה לא פתיחה ולא צירים), לצערי לא היה מרדים פנוי כך שגם לא היה אפידורל.. ילדתי ביום עמוס בלידות כך שלמיילדות לא היה זמן וכוח לאף אחת והיחס היה בהתאם. ( סליחה מראש על ההתבכינות, אני יודעת שבהשוואה לנשים אחרות זה עוד נחשב ללידה סבבה). מאז שגילינו שאנחנו שוב בהריון ( לא מתוכנן) אני די אובססיבית לגבי הלידה, לא מצליחה להפסיק חשוב על זה. פוחדת בטירוף מהסיטואציה למרות שכברמדובר בלידה רביעית. מה עושים? איך מצליחים להרגע, ולחוות את ההריון בכיף, במקום לחשוש כל הזמן.
    סליחה על החפירה, אבל כראה שחייבת לפרוק את זה מהלב...
5 תגובות
עמוד 1
  • אפשר להבין למה היה לך סוג של טראומה מהלידה האחרונה.
    אבל את יכולה להבין שזה קרה בגלל מכלול של הרבה דברים (גם זירור גם חסר מרדים וגם וגם גום) לרוב זה לא קורה.
    מה שאני יכולה להציע לך זה פשוט לנסות לחשוב על דברים אחרים בכוח. ברגע שאת מחילה לחשוב על הלידה תחשבי על משהו אחר.
    המון בהצלחה
  • היי, ברוכה הבאה

• איני יודעת כלום על לידות עדיין
    אבל רציתי לכתוב לך שאני מעריצה אותך על הריון רביעי
    אנחנו משפחה עם ארבעה ילדים וזה מקסים להיות חלק מזה
    אני חושבת שמשפחה גדולה זה כיף
    אני בהריון ראשון מלא בבחילות והקאות ואיני יודעת כיצד ארצה אחר כך לעשות זאת שוב....... חחחח
    אז אני בהחלט מעריצה נשים שהן בהריון עם ילדים בבית
    מורידה בפנייך את הכובע
    מאחלת לך הריון קליל ולידה קלה עוד יותר
  • ברוכה הבאה ומזל טוב !
    כל הפחדים זה תמיד קיים מלידה ללידה , אני אחרי הלידה הראשונה שהיה מבחנתי הסיוט שלי , כל כך פחדתי לקראת השנייה והשנייה עברה כמו חלום קסום .. שהייתי מאחלת לכל אחת ! עכשיו לקראת לידה שלישית שוב החששות ומאחלת לעצמי כמו הלידה האחרונה הלוואיאביבית
  • הי,
    יש לי חברה שהלכה לפסיכולוגית בדיוק באותו נושא. ממה שהיא סיפרה (לא מדברת על זה הרבה) זה ממש עזר לה.. היא אמורה ללדת בשבועות הקרובים
    אם תרצי פרטים תגידי לי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה