למה אני צריכה להתענות??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עובדת 9 שעות, ניהול לשכה.

מתחיל להיות לי ממש ממש קשה, מעבר לשעה 15.00 - אין עם מי לדבר!
    נעצמות לי העיניים, הראש כבד, הצלעות כואבות מאוד!
    הגב העליון והצאוור נתפסים לי, הרגליים נרדמות וגם מתנפחות, למרות שאני קמה ועושה סיבובים ומדברת עם זאת ועם זה, עדיין אני חוזרת לשבת ופשוט מרגישה
    שכל הגוף שבור!!! עזבו שאני כמו זומבי, לא מסוגלת לחשוב כבר בשעות כאלה ושלא נדבר עם שעה 17.00!!
6 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת לגבי עניין התשלום..אבל לכי לרופא ותראי מה אפשר לעשות..
    אני לא עובדת ונורא נורא קשה לי..יש לי גם לחץ דם גבוה וברגע שיש לי את זה ביחד עם הדופק המהיר והכבדות..
    אני פשוט לא יכולה לזוז..
    תראי מה אפשר לעשות...את בשביעי עכשיו ויש עוד זמן עד םלידה..
  • שושי שלום,

את מתארת מצב ממש דומה למה שאני עוברת.
    אני בשבוע 29 ואני עוזרת מנכ"ל עובדת 08:00-17:00
    ואת לא מבינה אני יושבת איזה 20 דקות ולוקח לי איזה 10 דקות לקום מרוב שעצם הזנב שלי גמורה.

גם אני חשבתי על להוציא איזה אישור מהרופא להוריד בשעות אבל מצד שני אני לא רוצה שהבוס יסתכל על זה בעיניים לא יפות כאילו אני מחפפת או משהו...
  • אחרי התאונה שעברנו (לא עליכם)
    הרופאה שלי נתנה לי אישור פטור ממאמץ
    הבנתי שאפשר לתת פטורים וגם אישורים בלי בעיות...
    תנסי, אין לך מה להפסיד.

פחחח, נראה את הרופא שלך בהריון שבוע 28 עובד עד 17:00

• אויש לא נעים בכלל אביבית
  • מורן,

יש לנו את אותה עבודה בדיוק, באותם שעות ולפעמים אף יותר!
  • זה מאוד תלויי ברופא שלך אם הוא נחמד וסבבה איתך אז הוא ייתן לך אני לא יודעת אייך זה נקרא אם זה מען שליש שמירה או קיצור שעות עבודה לפי מה שאני יודעת לא נותנים בקלות קיצור שעות עבודה או שמירה מה שזה לא יהיה על כאבי ראש צלעות כובד וכו' אם אוליי תנסי להקצין את זה קצת ותראי הריי זה לא יוצא מכיסו של הרופא אבל עוד הפעם לא חסר רופאים רעים לגבי השכר תלוי בבוס שלך כי לא נראה לי שביטוח לאומי ישלים שכר על שעתיים עבודה ביום אוליי הבוס שלך יהיה נחמד ויגיד שזה על חשבונו בקיצור דברי עם הרופא ותיהי יותר חכמה בהצלחה ותרגישי טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה