מתוסכלת ומתקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

יש לי תינוקת מקסימה בת 7 שבועות. בשבועיים האחרונים להרדים אותה זה כמו סיוט מתמשך של בכי וצרחות. משתדלת לא להרדים על הידיים כי זה לא עוזר והיא מתעוררת ברגע שאני מניחה אותה. מצד שני אני יושבת לידה ומלטפת עד שהיא מתעייפת מלבכות ולבסוף נרדמת. אני מרגישה שנורא נורא קשה לי ואני עייפה מותשת וחסרת סבלנות לגמרי. הבן זוג עוזר לי איתה בלילות אבל בימים כשאני לבד איתה אני מרגישה תסכול עמוק וייאוש. מרגיש לי שכלום לא מסתדר ואולי אני לא עושה את הדברים הנכונים.... בנוסף מרגישה נורא אשמה על זה שאני מגיעה לחוסר סבלנות ותסכול. ומרגישה אשמה שכ"כ הרבה פעמים היא נרדמת תוך כדי בכי ולא בצורה רגועה.

זו תינוקת ראשונה ואני מרגישה שאני פשוט אמא מחורבנת (תסלחו לי על הביטוי)
    אשמח לדעת אם מישהי חוותה משהו דומה ואם יש עצות מועילות
    תודה
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל את אמא הכי טובה בעולם!!! תכניסי לך את זה טוב לראש! את מחפשת את הכי טוב לילדה שלך, ודואגת לה, ואין אמא יותר טובה ממך בשבילה!
  • מתוקה את האמא הכי טובה עבור הילדה שלך.

• קודם כל - את אמא נפלאה!!!

שנית, גם הילד שלי בהתחלה לא הצליח להרדם ללא החיבוק שלי...
    כל הזמן רצה רק על הידיים שלי...
    פשוט צריך סבלנות, תחבקי אותה תלטפי אותה תנשקי אותה ותתני לה את התחושה שאמא תמיד איתה!
    תזכרי זה משהו זמני! היום הילד שלי נירדם כבר לבד במיטה שלו..
    אני מחזיקה לו את היד לכמה שניות וזהו...
    שיהייה בהצלחה

• אני קוראת את התגובות שלכן עם דמעות בעיניים. חלקן מעייפות ומצב רוח ירוד וחלקן כי אתן מרגשות אותי במה שאתן כותבות. אני מנסה לחבק ולעטוף כמה שאפשר, אני פשוט ממש מותשת וחסרת מוטיבציה לפעמים. כנראה שזה לא עוזר כשיש בעיות אחרות מסביב.....
    הכול נורא חדש לי ואני גם ככה נוטה לבקר את עצמי המון. אני כל הזמן מרגישה שאם היא בוכה הרבה אני גורמת לה איזשהו נזק. או שאולי היא ככה כי לא הייתי מספיק רגועה בהריון.....
    אני מאוד מקווה להרגיש טוב יותר מחר ובינתיים ממש תודה לכן על התגובות
  • היא יונקת?
    בגיל הזה הם נרדמים לבד בהנקה או בנדנוד פשוט.
    בדקת רפואית שהכל בסדר?
    אולי משהו מציק לה?
    מה היא אוכלת?
    חם לה מדי?
    כולנו נולדות אימהות, את לא יודעת?
    פייס: ortal_hori

• אוי מתוקה, אני מצטערת אם הייתי ישירה מדי.
    את מקסימה.

• אני מתל אביב אבל גרה בבריטניה עם בן הזוג שלי שהוא מכאן. אמנם גם אמא שלי מכאן וגרה לידי אבל הקשר בינינו לא הכי מדהים והנוכחות שלה יותר מעיקה מאשר עוזרת. אני לא מרגישה שאני יכולה להשאיר את הילדה לבד איתה אז לצערי אין עזרה בשפע.... יש מצב שאני אנסה לתת לה לעשות בייביסיטר השבוע לאיזה שעתיים, נראה איך אני ארגיש.....

אגב, לא היא לא יונקת. אבל יש סיכוי שהיה לה חם לאחרונה כי חווינו כאן גל חום בשבועיים האחרונים וכאן אין הרי מזגנים. הבעייה היא שהיא ישנה טוב וברציפות רק כשהיא עטופה אז עם עניין החום זה בעייתי.... אבל אמור להתקרר ביום יומיים הבאים.
    עד שמגיעה לכאן השמש כמו שצריך, משהו שמאוד חסר לי, אז נולדה לי תינוקת ומן הסתם לה קשה עם זה
    שוב תודה על התגובות. נחמד לקבל פרגון
  • קודם כל חיבוק גדול
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה