בדיקות הריון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם
    אני באיחור של שלושה ימים והיום עשיתי בדיקה, יצאו שני קווים שניהם חזקים וברורים. אף על פי כן החלטתי לעשות עוד בדיקה כדי להיות בטוחה. בבדיקה השנייה יצאו שני קווים אולם הקו של ההריון בהיר יותר מהקו בבדיקה הראשונה. כלומר בשתי הבדיקות הכהות של הקו של ההריון שונה.

זה מעט הדאיג אותי שפתאום הקו נהיה יותר בהיר?

זה אומר משהו? יכול להיות שההורמון ירד...?

מחר אעשה בדיקת דם.
    תודה מראש על התשובה!
14 תגובות
עמוד 1
  • פס זה פס !
    אביבית
  • אני לא חושבת שזה קשור...

פס זה פס!!!!!!!!!!!
    בשעה טובה ותעדכני אחרי הבטא

• ב3 ההריונות יצאו לי פסים חלשים בקושי נראים
  • מזל טוב את בהריון
  • תודה לכולן! אני מאוד מתרגשת ולחוצה...אני לא יכולה לגמרי להאמין בוודאות עד בדיקת הדם מחר!

• אל תשכחי לעדכן
  • בשעה טובה! שיהיה קל ותקין בעז"ה
  • תודה!! מישהי יודעת מה הבטא שצריך להיות לי? לפי מחשבון הריון אני אמורה להיות בשבוע 4....
  • קשור לסוג הבדיקה!

מזל טוב!
  • בבטא אין חוקים ככה שאי אפשר לדעת כמה היא תהיה זה תלוי מתי היה ביוץ מתי נקלטת וכ'ו המדד לדעת אם אכן ההריון תקין זה לוודא הכפלה שלי יומיים בבטא זאת אומרת שאם היום היא תצא סתם דוגמא 200 אז מחרתיים היא צריכה להכפיל את עצמה שיהיה בהצלחה
  • עדכני אחרי הבטא שיהיה בהצלחה
  • לגמרי בהריון!
    גם אצלי היה מטושטש......
    המון המון מזל טוב
    הריון ראשון שלך?

שיהיה בשעה טובה ומוצלחת!
    יום נעים לכולם
  • תודה רבה!!!

הבטא יצאה לי 1979...ובמחשבון הריון אני אמורה להיות בשבוע 4 +5 ימים....

מישהי יודעת מה זה אומר?

תודה
  • זה אומר שאת בהריון כמו שהבנות כאן אמרו לך...
    מזל טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה