מטומטמת!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מה זה עצבנית

28 תגובות
עמוד 1
  • היא דוקא נשמעת טיפוס חביב. אף אחד לא מושלם

• טוב תפסת אותי
  • אז קודם סתם לידע כללי- לא כל אדם שמן מחפש לעשות דיאטות ובטח לא צריך את עזרתו של אדם שהקשר איתו מינימלי.
    דבר שני- תארי לעצמך שאני פתאום שולחת לך למייל פרסומת עם סרטון לבייקון הכי טעים באלסקה, משהו מיוחד, טרי, יקר ובעיקר חשוב לי- אבל לא לך.
    איך היית מרגישה?
    גם אני חביבה?

• אויש גם אני מתעצבנת מכאלה אנשים.
    אגב מה רע במקדונלדס? יש להם גם דברים בריאים. נדלקתי על החטיפי גזר שלהם...
    בכל מקרה, פעם הבאה תגידי לה שתשלח לך את הסרט המזעזע, ואחרי ש"תצפי" בו תגידי לה שזה ממש לא זיעזע אותך...

• לא נראה לי שזה היה כזה מרגיז אותי. אני משתדלת לראות דברים בפרספקטיבה. אנשים שלא חשובים לי לא יכולים להפריע לי יותר מידי פשוט בגלל שלא אכפת לי מהם בשיט. האנרגיות מתפנות לדברים חיוביים יותר.
    אני דוקא מסוגלת להנות מבדיחות על צמחונים וטבעונים. הכי אהבתי - האוכל שלי מחרבן על האוכל שלכם - ויש תמונה של פרה מחרבנת על עשב
  • מה זה חטיפי גזר? אין כאן..
    תקשיבי ברור לי שכמויות השמן שמשתמשים במקדונלדס זה טירוף

• נטע...אז אני חביבה או לא?

• סליחה על הבורות...אבל גם בהמבורגר יש המון שמן? עזבי צ'יפס ונאגטס, זה באמת מטוגן בהמון שמן, אבל מה רע בהמבורגר וגזר לארוחת ערב?
  • לא הבנתי את השאלה, אבל ברור שאת חביבה
  • אה, וחטיפי גזר זה פשוט גזר שארוז בצורה חמודה כמו חטיף, הילדים טורפים את זה, והם דווקא לא אוכלים ירקות בדרך כלל.
  • אצלי הבנות לא מוכנות לאכול המבורגר, אני חושבת שזה בעיקר כי הן לא מסוגלות להכניס את זה לפה

• לדעתי הלינק שנשלח אלייך הוא וירוס
    גם אלי הגיע כזה מחברה אחרת בלי שום הודעה נוספת.
    אז אין ספק שהיא מעצבנת ברמות על, אבל בפעם הספציפית הזו זה לא באשמתה.
    ובכלל - למה אין תשובה?"???

• עזבי נו. חסר לך על מה להתעצבן?

קנית כבר דברים כחולים לבייבי? עשית בייבי שאוור?

• חחחחחחח הצחקת אותי

• היא לא נשמעת בחורה רעה, אלא סתם נודניקית ונדחפת.
    את יכולה פשוט להגיד לה שאת שלמה מהת**** של הבנות שלך,
    ואם יהיו לך שאלות את תפני אליה מיוזמתך.

היא בחורה טובה, באה מהמניעים טובים היא כנראה לא מבינה שעדיף לא לתת עצות אם לא מבקשים
    נטלי
  • אני איתך!!
    ואני לא הורמונאלית.. (מקווה
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • תקשיבי, אני מאד אבל מאד מבינה אותך.
    אני חושבת שזה בכלל לא קשור לאם אתה רזה, שמן, צמחוני או קרניבור!
    זה קשור לכבוד בסיסי לבן אדם. באיזו חוצפה נכנסים לך לצלחת?? זכותך לאכול מה שבא לך ואיך שבא לך וכמה שבא לך- וגם להאכיל את הבנות שלך בהתאם לאמונתך.
    מה הסיפור?
    מוזר לשמוע אותך משתפת בחוויה כזו מארה"ב, בתור אחת שגרה שם זה נשמע הרבה יותר אופייני למשהו שתשמעי בארץ.

אגב, לי יש 2 אחיות שדופות למדי (אני ממש ממש לא) ואת לא יודעת כמה פעמים אנשים הרשו לעצמם לשאול אותם בחופשיות אם הן מטפלות בהפרעת אכילה שלהן ואם הן יודעות שאנרוקסיה זו מחלה
    זה אותו חוסר כבוד מהצד השני של המתרס
  • אישה הזוויה לחלוטין
    אני גם לא מוותרת על בשר

• אז כנראה שאני ממש בדעת מיעוט. וזה ממש לא קשור למה שאני אוכלת או לכמה שאני שוקלת. לקרוא למישהי מטומטמת בגלל לינק שנשלח שלא מתוך כוונת זדון, מעצבנת ככל שתיהיה, זה בעיני מאוד מאוד פוגע.
  • שונאת את החופרים!

בעיקר אלו שמאמינים שרק הדרך שלהם היא הנכונה!

כמה אפשר לקרוא על חלב בריא ואז מחקר סותר
    כמה אפשר לשמוע על סויה בריאה, ואז כתבה סותרת
    כמה אפשר לקרוא על בשר כמה טוב, כמה ברזל, ואז...

נו... באמת!

שכל אחד יעשה מה שטוב לו! מבלי להתערב באורח חייו של אחר
    בעיקר בצורה כזו פרובוקטיבית.

לגמרי מבינה אותך
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• נטע ואם היית מעשנת ומישהי היתה בכל פעם חופרת לך על זה שזה מזיק לבריאות ואפשר לחטוף סרטן ועוד שולחת לך מייל עם לינק לכתבות על העניין? זה היה נראה לך לגטימי? לא היית יודעת את זה ללא הלינק לכתבה? לכל אחד יש את המקומות שהוא מחליט שאיתם הוא חי בשלום, והוא לא נהנה שחופרים לו על זה.
    אם היה מפריע לה שנגה לוקחת את הבנות שלה יחד עם הבנות של נגה למקדונלדס- הייתי מבינה. אבל כל עוד זה לא קשור אליה מה העניין?
  • תשמרי את העצבים שלך לדברים חשובים באמת
  • נטע - כשששולחים למישהי בהריון / מלאה לינק של דיאטה חדשה זה כן פוגע, תשאלי כל אחת בעלת משקל עודף.
    זוכרת שמישהי כתבה משהו על המשקל שלך בזלזול וגועל וכמה נעלבת מזה?
    בדיוק אותו דבר רק הפוך
  • ענבר - לא אכפת לי מה היא ספציפית חושבת עלי, הפריע לי שהיא כתבה את זה בעמוד פייסבוק מול קבוצה של כמאה בנות מתוך הנחה שאני לא רואה ולאף אחד לא היה אכפת (חוץ מאמא ויותר -
  • וירוס או לא ... זה קודם כל חוסר טאקט בעיניי
  • נוגע
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה