חדשה פה - נעים מאוד :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם :)

אני חדשה בעסק הזה, ורציתי לשאול כמה שאלות :)

אני בשבוע 7+ 3 ימים , הייתי אצל הרופא משפחה ועשיתי בדיות דם די מוקדם (לפי טענת הרופא נשים) אז הוא שלח אותי להשלמה של בדיקות + שוב בדיקת שתן. אני לפני האולטרסאונד הראשון ואני נורא בלחץ מזה כי מההרגשה שאני מקבלת כל עוד אין דופק אין מה לשמוח, רציתי לשאול פה מהניסיון שלכן, או ממה שאתם יודעות האם הפחד שלי הוא סתמי?
    בנוסף הבנתי שדווקא בהריון נשירת השיער נחלשת ודווקא אני רואה הרבה יותר שיערות נושרות- מכירות תופעה כזאת?

ודבר אחרון, אני יודעת שצריך לאכול טוב, אבל כבר כמה ימים אנ פשוט נגעלת מרב האוכל וזה הולך ומחמיר בשעות הערב.. יש טיפים?

תודה רבה לכולן ונעים מאוד!
10 תגובות
עמוד 1
  • תהי רגועה קודם כל..מזל טוב(:
    עשית כבר בדיקת דופק .?לא הבנתי.
    יש את התופעות האלה של חוסר תאבון מבחילות וכו אבל את חייבת לשתות הרבה..אולי לאכול דברים קלים במשך היום..שלא יקשו עליך..
    תראי בבדיקת דם אולי חסר לך ברזל בגלל עניין הנשירה..ותעדכני אותנו
  • תודה לך :)

יש לי עודף ברזל לפי הבדיקת דם, ובדיקת הדופק תהיה רק ביום רביעי הקרוב.. אני בלחץ
  • הבנתי..אל תלחיצי את עצמך..
    הנה עוד יומיים תראי מה קורה..מאמינה שיהיה בסדר!!
    תשתדלי לנוח כשיש לך זמן ולשתות הרבה שלא תתייבשי..
    בקשר לנשירה אני יודעת שזה קורה..תשאלי את הרופא שלך..
    בקשר לחוסר התאבון..
    לפעמים סודה קרה עם לימון עוזרת..או מים קרים..מלפפון..שקדים קלופים..
    אפילו פירכית עם גבינה לבנה..הןה מרגיע אותי בכל אופן..
  • אני אנסה את הדברים האלה :) אולי אני באמת לא שותה מספיק.. אני מאלה שלא שותים אף פעם, פתאום 8 כוסות זה נראה בלתי אפשרי
    ממש תודה רבה על התגובה תותי!
    שיהיה לילה טוב!
  • בכיף..
    בדיוק אתמול כתבתי כאן שאני שותה רוב הפעמים קולה ..ובטח שלא מים..
    אני יודעת שצריך לשתות הרבה..בנות כתבו לי כאן שהן שותות לפחות 2 ליטר מים ביום..היום למשל שתיתי כוס אחת מסכנה של קולה ו7 כוסות מים..
    תאמיני לי שאת יכולה חחח..וזה באמת חשוב..בהריון של הבן הגדול שלי ממש התאשפזתי בגלל צירונים שהיו לי בגלל התייבשות..חוסר שתיית מים..
    תשתדלי להקפיד ..בשבילך ובשביל העובר.
  • אם קולה , נס טי וכל הרעלים האלה תופסים אז אני לא שותה כל כך מעט :) אני משתדלת לשתות מיצים טבעיים ומים מאז שגיליתי שאני בהריון - מחזיקה לנו אצבעות!
  • מה שבטוח קולה לא תופס..זה משקה משתן..לכן מייבש..
    אני אוהבת קולה מאוד..אבל חייב להקפיד על מים..
    אם את אוהבת טבעי שמתי מקודם קישור על מיץ רימונים..כמה שזה בריא להריון ובכלל..
    בהצלחה ולילה טוב...
  • וואי תותי רציתי ממש להודות לך! באמת היום שתיתי 7 כוסות מים בנתיים.. ואני מרגישה הרבה יותר טוב!! פעם ראשונה זה כמה ימים!

אז תודה לך

מקווה מחר לבדיקת דופק טובה! אמאלה!
  • פחד זה טבעי
    וגם החוסר תיאבון
    וגם הנשירה

אצלי כל הבית מלא בשיער שלי
    הרופא אמר שייתן לי ברזל וזה יסתדר

אני שמחתי עוד לפני בדיקת הדופק
    גיליתי את ההריון מוקדם וחיכיתי 3 שבועות לבדיקת דופק שנעשתה בשבוע 8
    וזה היה הקול הכי מדהים ששמעתי מימיי
    מרגש בטירוף!
    שום דבר לא משתווה לזה לדעתי

היה לי חוסר תיאבון נוראי ולא אכלתי שבוע
    הגעתי לבי"ח עם אינפוזיה
    לא מומלץ

אחת הבנות פה המליצה לי לדחוף אוכל גם אם לא רעבה וגם אם מקיאה אחר כך וזה מה שעשיתי
    :-)
    והכי הכי חשוב לפי מה שכולן כאן אמרו לי מההתחלה זה לשתות הרבה מים
    גם הרופא מדבר על זה הרבה
    לי קשה לשתות מים מכוס ועוד יותר גרוע בחום הזה של הקאריביים לשתות מים לא קרים
    אז קניתי כמה בקבוקים חצי ליטר
    ממלאה אותם כל הזמן ושמה במקרר ושותה כל היום
    בערך 4-5 בקבוקים ביום אני שותה
    מכריחה את עצמי
    זה בשביל העוברי\ת!!!!

אז שיהיה לך במזל טוב
    ובשעה טובה!!!!
    הפורום כאן עוזר המון- ממליצה להשתמש בו
    הבנות נהדרות
    ברוכה הבאה
  • בכיף...איזה מותק
    מחכה לעידכון מחר!!!