היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שתיתי את הסוכר..עם הלימון..בא לי להקיא זה נורא...לחכות שעה נראה כמו נצח
15 תגובות
עמוד 1
ב"ה
לי דווקא היה נורא טעים, האח שנתן לי את התערובת לשתות היה בשוק איך סיימתי מהר
שתיתי את זה מהר..זה פשוט עומד בגרון..זה נורא.. בא לי לבכות
מותר לך לשתות מים אחרי זה!!!
אני מאוד אהבתי, היה לי טעים מאוד!
היי.. אני כבר בבית..מתן היה איתי ועקה כזה פרצוף נגעל כששתיתי את זה..הסתכל עליי בהלם חחח כן אני יודעת שמותר ..שתיתי מים אחרי זה.. איזה קטע התלמ שלי הוא ב 12.10..ויש לי בת נכון.. איך המרגש?
קטן עליך אביבית
סיפור חיינו - השביעיות...
ההרגשה לא משהו בימים האחרונים, מרגישה שהכובד עולה כל יום, והחיוניות שלי ממש ירדה, לא בא לי לעשות כלום, בעלי ממש לא רגיל שאני ככה, אני בדר"כ ארנגטית ולא יושבת לרגע אחרי העבודה. איך אצלכן?
תודה אביבית...נראה לך שיהיה היום כבר תוצאות? בהריון של הבת שלי שתיתי את ה100...זה ממש סבל
אחרי סיבוב קצר בנתיבות , שוכבת במיטה , מזגן, ולצידי האייפד אביבית
סושי. אני בכלל...כל דבר הכי קטן צריכה ממש להכריח את עצמי לעשות.. מבינה אותך כל כך..יש לך עוד ילד או שזה הראשון? רק רוצה שהקטנה תלך לישון צהריים כדי שיצא לי לנוח
היו לי תוצאות באותו היום רק הבדיקות השתיים האחרונות יום אחרי כי נלקחו אחרי השעה 9 וחצי בבוקר אביבית
איזה כיףףףףףףף אילת...אוהבת מאוד..כנסי אחרי זה ל9ייסבוק תראי תמונות היה לנו מאוד כיף..היינו לפני חודש בערך. מה את מכינה להם היום? אנחנו אחרי הבדיקה הלכנו לקחת ערכות מגן..ובאנו הביתה. לא יודעת איפה לשים את זה עכשיו
בהצלחה לתוצאות טובות בעה
תודה
זה הראשון שלי, פתאום לידכן אני מרגישה שאני מפונקת, לכן יש ילדים ואני מתבייכנת שקשה לי כשאני עדיין אדונית לעצמי
זה בסדר..מותר לך..זה מזכיר לי את הזמן של ההריון לפני שנולד הבן שלי.. תהני מהשקט ומהזמן לעצמך..נכון שאין דבר שמשתווה למתוקים האלה..אבל זו תקופה שאני מאוד אוהבת להיזכר בה.. בדקתי את התוצאות יש רק של בדיקת השתן..