סליחה על החפירה................ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

אני יודעת שסה"כ אני בחודש שביעי אבל כבר התחלתי להתארגן מכיוון שאני מאוד עסוקה וממש קשה להגיע לדברים ( אני מטפלת מהבית בילדים +חגי המתוק והשובב שלי )...

אז ללידה קניתי כבר:
    פדים,תחתוני רשת,רפידות הנקה, קצת שקיות אחסון חלב, מוצצים,שרשרת למוצץ, מספריים לציפרוניים, אלכוהול 70% , שמן תינוקות (בלנאום )

בבית יש כבר:מלא בגדים מהבנים הגדולים והמתוקים שלי :) רק לבדוק שמתאים לעונה :) ולכבס!! חיתולי בד יש לי בשפע!!!!! + כמה חיתולי פלנל שאותם אני מתכוונת לקחת לברית כי אני לא ממש אוהבת את הסוג בד,
    עגלת אמבטיה במצב מעולה!!!!!
    אמבטיה ( כדי לעשות מקלחת ) יש +מעמד+דפני..
    אנחנו מתכוונים לשכור עריסה לחצי שנה בערך, יש לי מיטת תינוק במצב מעולה אבל חגי ישן בה כרגע ולכן נצטרך לחכות קצת עד שיגדל ונוכל להעביר אותו למיטת מעבר.
    מנשא יש לי,
    משאבת חלב יש לי.
    חגי נגמל לפני איזה חודש מדייסות ויש לי בבית עוד 2 בקבוקים חדשים לגמרי שלא פתחתי אותם של חברת מאמ להאכלה + פטמות שלב 1
    אני ממש מתלבטת אם לקנות טרמפיסט לעגלה, חגי יהיה בן שנה ו5 חודשים בערך ולכן אני מתלבטת מה אתן אומרות??? הוא כבר התחיל ללכת לפני חודשיים...

את התיק ללידה התכוונתי להכין בשבוע 33 בערך אולי זו תהיה סגולה ללידה לפני הזמן. עם הגדולים הכנתי תמיד בחודש תשיעי ותמיד ילדתי אחרי הזמן מי יודע?? למישהי יש רשימה או אתר לרשימה???

גם בקשר לשינה של בעלי עם הילדים אני אצטרך להכין לילדים תיק כי הם ישנו אצל ההורים של בעלי ( מכיוון שבעלי עובד,תפילות וכו'....) מה להכין???

ב27.8 אני מכניסה את הילדים לגנים, הגדול נשאר באותו המקום עם החברים כך שבטוח לא יהיה כ"כ נורא
    ואילו חגי נכנס לגן ובטוח יהיה מה זה קשה איתו כי הוא ממש קשור אליי ולבעלי!
    אחרי זה אני משוחררת ללדת !!!!!
    יאללה אין לי כבר כוח.....
9 תגובות
עמוד 1
  • את בכלל לא חופרת!!
  • השאלה אם הוא לא עדיין קטן לטרמפיסט?
    אני יודעת שבגילאים האלו הם מתעייפים מהליכה וגם עמידה...
    אבל אם אין לך פיתרון אחר לקטן אז אולי טרמפיסט זו אופציה טובה
  • אני ממש לא אוהבת את הטרמפיסט הזה.
    גם בחנויות לא ממליצים עליו כי הוא לא בטיחותי. יש לי הפרש של שנה ועשר ביניהם ונראה לי קשה מאוד להסתדר עם עגלה אחת.
    קניתי עגלת תאומים שתשמש אותי למעל שנה .
    ואצלך ההפרש יותר קטן. אני חושבת שזה כדאי. אם הבן שלך רק התחיל ללכת הטרמפיסט יהיה מאוד קשה לו. הם מתעיפים מהר ולעמוד ולהחזיק בעגלה לא נראה לי משהו שמתאים לילד שרק התחיל ללכת. ובכללי אני לא אוהבת את הרעיון הזה. .

יש עגלות תאומים לא יקרות מאוד. ואני חושבת שההשקעה כדאית. היא תשמש אותך לפחות לשנתיים .
  • סושקה - אני דווקא מאוד אהבתי את הפדים של הבי"ח. הם עבים מאוד וסופגים טוב..

אני מתכוונת גם לקנות את הפדים של פויז (אלו עם הבריחת שתן בפרסומות של המבוגרות).. שמעתי שהן גם סופגות נהדר..

• באמאשלכם אביבית
  • ועגלה הזמנת כבר??
  • אביבית עוד לא עשית חבילת לידה?? אני שואלת כי גם אני לא
  • ב"ה

בנות יקרות!!!! נלחצתן קצת לא???
  • מתי הספקת להיות בשבוע 29
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה