היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולם אני בשבוע 19 + 3 ימים להריון , אני מרגישה חולשה חזקה בימים האחרונים סחרחורת ועייפות ... אני נוטלת כדורי ברזל מדי יום .. האם זה תקין ? מה אני יכולה לאכול כדי להתחזק?
יפעת :)
5 תגובות
עמוד 1
מבחינת אוכל תנסי ארוחות קלות במהלך היום, אל תעמיסי לעצמך יותר מידי עם ארוחות גדולות בכבדות! החולשה ועייפות קודם כל נובע מזה שאת בהריון, כן כן
זה תקין יכול להיות שחסר לך נוזלים את צריכה לשתות הרבה מאוד ועדיף מתוק כי לפעמים יש ירידות בלחץ דם וזה גורם לסחרחורת וחולשה
את יכולה לאכול בשר וכבד זה נותן כוח בהצלחה תרגישי טוב
תודה בנות , אין כמוכן ! אני שותה 2-2.5 ליטר מים ביום , נוטלת ברזל +וויטמינים פרנטל .. אני לא יודעת כ"כ מה לאכול ...באיזה מזון יש ברזל ? מותר לאכול כבד עוף ? כי הבנתי שאסור ..
יפעת :)
תעשי בדיקות דם אולי את צריכה עוד כדור ביום? אני לקחתי כל יום כדור והברזל שלי היה מאוד נמוך כנראה שפשוט לא הספיק לי רק אחד. לא משנה שקצת חיפפתי בכדןרים חח. תנוחי המון. החולשה היא מאוד טבעית. וכמובן החום משפיע מאוד. תשתדלי לא להסתובב בשעות החמותמשלא תתעלפי . באפונה יש ברזל. בעדשים יש המון ברל. אם את אוהבת סלק אדום הוא מפוצץ ברזל.
אני דוקא לא מתלהבת מכבד. הוא מלא כולסטרול .
ראשית כשזה מחמיר רצוי להתייעץ בכל אופן כבד אכן לא מומלץ מידי בהריון עדייף טחינה פטרוזליה שקדים קטניות עדיפים שמרי ע ל עצמך