עגלות - בואו נעשה סדר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עבר כבר חודש לדעתי מאז השירשור עגלות אחרון, אבל תתפסו אותי במילה
    כי אין תחושת זמן אני
12 תגובות
עמוד 1
  • הפג אחלה..איכותית ביותר..היה לי את הפג..אבל לפני 6 וחצי שנים..
    לבת שלי קניתי לפני הלידה עגלת בובה..עם אמבטיה..אבל אחרי כמה חודשים התאהבתי במקלארן xlr..זה טיולון מגיל 0..בצבע אפור ורוד מרופד ונוח בטירוף..לא מחליפה אותה בכלום..
    אני ממק קמחה שיצא לי להשתמש בה שוב..
  • עגלת ביבה התכוונתי חחחח
  • יש לי ברווי מלפני 5 שנים, מהגדול, אני מתנ עליה בשלב האמבטיה את הטיולן לא אוהבת לפני שנה וחצי קניתי לאמצעית טיולון של פג דגםsi2011 זה טיולון קליל עם כל היתרונות של עגלה! את המקלרן לא אוהבת בכלל הם המתהפכות בקלות אין גישה לסל למטה פתוחות מידיי לתינוק קטן, בקיצור ממש לא לטעמי....
  • יש לי את העגלה של הגראקו סיגנצור מגיעה עם אמבטיה טיולון סלקל ומתקן שמתחבר לאוטו עגלה מעולה
  • לא קונה עגלה... מתכוונת להסתובב עם הילד על הגב כמו קופיף
  • מוצי.
  • ליבי - הן שיגעו אותי עם העגלות!! אני כבר לא יודעת מה לקנות חחחח.. אז החלטתי לעשות חרם עגלות וזהו...
  • צוצית - אני לא מבינה, הית כ"כ סגורה על הפג ופתאום התחלת להתבולל עם עגלות אחרות
  • אין לי כבר תקציב לפג... ובעלי בכלל התלהב מד"ר בייבי והביבה.....

אני התייאשתי.... אני אסגור כנראה את הד"ר בייבי וזהו
  • תהיי שלמה עם ההחלטה, זה משהו שילווה אותך בשנתיים הקרובות!
  • הביבה היא אחלה יש לי את הטורקיז..והיא עגלה ממש טובה ולא יקרה.
    אבל מאז שיש לי את המקלרן..מעדיפה אותה כבר..על כל עגלה אחרת..גם על הסטוקי
  • פג לשלטון!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה