דנה -בננה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה איתך ? איזה חודש כבר איך הבדיקות וכו
14 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה
  • איזה מתוקות אתן
  • אם אפשר לשאול ממה החרדות מעצם ההריון? שהכול תקין? מהלידה? ממה שבא אחרי הלידה? אם בא לך לשתף אני יישמח למדל אני חרדתית מאודדדדד בהריונות מזה שהכול בסדר עם העובר לפני ההריון עם הבת שלי עברתי להבדיל גרידה בשבוע10 עקב הפסקת דופק ובהריון של הבת שלי הייתי מטורפת כול היום בוכה במיטה בקושי יוצאת לעבודה כול יומיים אולטרסאונד לראות שיש דופק ועוד המון דברים חשבתי שבהריון הבא זה לא ייקרה ברוך ה' נכנסתי להריון אני עכשיו שבוע 20 טפו טפו אבל גם בהריון הזה הייתי משוגעת עד שהתחלתי להרגיש תנועות כול יומיים אולטרסאונד הרופאה כבר צעקה עליי שאני עשיתי עד שבוע 15 כמות אולטרסאונדים מה שאשה לא עושה במשך כול ההריון שלא נדבר על דימומים והמטומה שהיו לי משבוע 8 עד שבוע 15 שעוד יותר גרמו לי לחרדות איומות אבל כיןם טפו טפו יותר טוב אני נהנת יותר מההריום כי יש את האוצר שלי בבטן שזז ומרגיע אותי וזהו סתם רציתי לשתף מאחלת.לך המשך הריון קל תקין וביידים מלאות!!!!!

• היי אוריני, החרדות הן בעיקר מהלידה.. מבדיקות.. מרופאים .. מחוסר שליטה..
  • איזה כייף לשמוע
    פייס: ortal_hori

• אמרתי לך שאני אוהבת אותך היום או שלא הספקתי

• orini תודה
    דנה בננה איזה כייף לשמוע שאת כבר שבוע 19 עם
  • אשמח לשמוע עידכונים ממך ושתסבירי לי קצת על הטוקופוביה תודה
  • היי, במקרה נכנסתי עכשיו וראיתי את ההודעה.. יש לך פייס?

לגבי הטוקטפוביה- זאת חרדה ספציפית מהריון ולידה.. זה כמו שיש חרדה מטיסה..או חרדה מג׳וקים.. זה על אותו עיקרון למשל אדם שמפחד מטיסה.. ישימו אותו על מטוס.. הוא יתחיל לרעוד.. דופק מואץ.. בכי בלתי נשלט.. הוא יעשה הכול כדי לא להתעמת עם הפחד..
    אז ככה זה טוקופוביה יש נשים שבכלל מונעות כניסה להריון בגלל זה.. ומי שכבר לוקה בזה בהריון אז זה גורם לסיוטים בלילות.. התקפים חוזרים של דופק מואץ ורעד בכל הגוף..

• תודה על ההבהרה :) הפייס עומר וליטל קלפוס
  • שלחתי לך
  • אושר נעים להכיר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה