אני חושבת שכתבתי בעבר- סה"כ יצא לי 1100 בערך.
אצלנו הספרים עלו 500, אך זה כולל 3 חוברות +דיסק של לימודי אנגלית וזה יוצא לבד יותר ממאה ש"ח, לא מופיע ברשימה של כל בי"ס.- אגב, המחירים שלנו מפוקחים ומופיעים ברשימה, אז לא שילמתי יותר ממה שאני אמורה.
תלבושת- קניתי 7 חולצות קצרות ב130 ש"ח, וקניתי גם 2 קפוצ'ונים ארוכים לחורף. אצלנו אלינה גם זה פחות כלכלי מאצלכם- כי חייבים צבע סגול לספורט, ובנוסף צבע לבן לשישי. (כל דבר כפול 2 כן? גם קצר וגם ארוך) וקניתי גם 3 חולצות דקות שרוול ארוך לחורף. הסיבה היתה שרצינו לחסוך דמי משלוח אז נסענו לאסוף לבד מגבעת שמואל את הסחורה, ורציתי כבר לסיים גם עם התלבושת חורף כדי לא לקנות פעמיים.- אצלכם התשלום לבי"ס כולל חורף?
לנו בסה:כ יצא משהו כמו 350 ש"ח ביגוד על מה שכתבתי שקנינו.
חוץ מזה קנינו ציוד משרדי (מחברות חכמות, טיפשות וכל מה שהיה רשום ברשימה)- שוב הגענו לעוד 200 ש"ח בערך כולל משלוח.
גם פה- אני בטוחה שיש דברים שביקשו מאיתנו ולא ביקשו מכל בית ספר, לדוגמא: לוח A4 מחיק, כולל ספוג וטוש מחיק ללוח (יקר!)- ביקשו מעוד מישהו??
זה לא כולל ציוד לאומנות שירכש במהלך השנה, וכאמור- אני בטוחה שגם על התכנית למוסיקה עוד נשלם.
שלא תטעו- אני מעדיפה לשלם עוד מאה ש"ח על הספרים לכל השנה ושהילד שלי ילמד אנגלית בכיתה א', ולשלם תשלום סמלי למוסיקה ושהוא ילמד חלילית/כינור/צ'לו- לפי מה שבי"ס יחליט, אבל אנחנו כן משלמים כנראה יותר מכולם. מי אמר חינוך ציבורי ולא קיבל?