היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב.. היום אני סוגרת 12 יום אחריי הזרעה וכבר אתמול התחילו לי כאבי מחזור... אז אני כניראה עומדת לקבל....
מאכזב מאוד וקצת קשה....
ובעצם אין לי הרבה מה לכתוב פשוט הרגשתי צורך לספר למישהו נשיקות והשמך שבוע טוב עם בשורות טובות..
שיגיע היום וחיוך יעלה :)
12 תגובות
עמוד 1
יכולה הזדהות איתך. אני ביום ה -11 והתחילו לי הכתמות למרות שהחזה שלי כואב בטירוף. אין ספק שמבאס אך עדיין צריך להיות אופטימיים ובסוף ההריון יגיע. הכל עניין של זמן. שיהיה יום מקסים
חכי....כל עוד לא קיבלת ורק כואב זה בסדר תעשי בדיקת דם אם לא תקבלי עוד יומיים שלושה
שירן.. כאבים בחזה זה סימן טוב.....
לולי הייתי רוצה לחשוב ככה... אבל אם יש כאבי מחזור אז טוב עוד יכול לצאת מזה?
בנות לא לוותר עד הסוף, כאבי מחזור ואפילו מחזור מוזר יכולים להיות התחלת הריון..
אז אני מקווה שבסה זה הסתיים אצלכן ובסוף תגלו שזו רק ההתחלה
יכולה לומר לך בוודאות שכאבים דל מחזור ושל תחילת הריון זהים לחלוטין כול עוד לא קיבלת אל תספידי בהצלחה!!!!!
ליטל היקרה שבוע שעבר היה אותו דיון עם קרן, מאחלת לך אותה תוצאה בדיוק!!! אל תתייאשי עוד..
"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
תודה בנות יקרות... הצלחתן להחדיר קצת אופטימיות......
תודה בנות יקרות... הצלחתן להחדיר קצת אופטימיות......
חייבת לשתף אתכן, לי היו כאבי מחזור מטורפים, לקחתי 2 אופטלגין בלילה מרוב כאב, כאבו לי הרגליים, הבטן, השדיים, יומיים אחרי זה בטא 500..... באמת באמת שזה לא אומר כלום, ויותר מזה, הכאבים המשיכו כמה שבועות אחר כך, היום אני בשבוע 15..... מחזיקה לכן אצבעות!!!!