גלי המהממת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידי, כמה עולה לכם בחודש המי עדן לכמה כדים?

12 תגובות
עמוד 1
  • גם אני אשמח לשמוע.
    צולי אתם חושבים לקנות?
    האם זה עדיף על פני תמי 4?
    אחת הבעיות העיקריות שלי זה שהבר מים נורא מכוער....אז אנחנו סובלים וכל רגע סוחבים בקבוקי מים מהסופר.
  • אכן הבר מכוער... העניין הוא כזה שבכלל כל עניין המים הוא יקר נקודה בין אם את עושה תמי בין אם מינרלים ובין אם קונה בסופר. אאהההמה? אני לא בטוחה שאניר וצה תמי. זה יותר מידי להתחתן עם זה. מסננים עניינים כל דקה.
    לא יודעת אני לא נעולה על כלום. אני יודעת שבנתיים אני קונה מים וזה לא נוח אבל אני כזה בן אדם ששונא תשלומים.... אני הכל קונה כאן ועכשיו. אני מסוג האנשים שחוסכים כסף ואז קונים את המוצר. שזה לא תמיד התנהלות נכונה אבל אני לא סובלת תשלומים ולכן לא בא לי להתחתן עם תמי 4 לשלש שנים.

• אני מהממת ?!!!!
  • אני לא מוצאת שום חשבונית
  • זה בערך כמו לקנות מים אם ככה. אנחנו שותים שתי שישיות בשבוע שזה כמו כד בערך כפול ארבע - ארבעה כדים וכל שישיה עולה 11 ככה שיוצא 88 ש"ח. SAME SAME...

• ברור שאת מהממת
  • יש אופציה נוספת - בכניסת המים בבית לשים פילטר שמנקז אליו את האבנית.
    ההחלפה ממש פשוטה וצריך להחליף (אם אינני טועה) פעם בחודשיים בערך (יודעים מתי עפ"י כמות האבנית בקומקום
  • גלי,
    נכנסתי לפייס שלך
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אצלנו אני גם חושבת שמשהו כמו 90 שקל..
    אין ספק שזה עדיף מתמי 4. אגב יש אפליקציה של מי עדן- מי עדן APP אפשר לקבל ממנה מבצעים ולהזמין דרכה כדים, אז שווה לך לבדוק

אדוה
  • דוקא אני אוהבת את המים של מי עדן. המכשיר אכן מכוער ותופס עוד ריבוע בבית הקטן שלי. ותמי ארבע זו התחיבות לשלש שנים. לא בא לי על זה
  • גם אני אוהבת את הטעם של מי עדן מהבקבוקים בסופר...

לגדולים היה משום מה טעם לוואי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה על המחמאות , אני מסמיקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה