הייי קפצתי לביקור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן נסיכות שלי סליחה שנעלמתי אין הרבה זמן פנוי
18 תגובות
עמוד 1
  • היי ענברית,
    אני חדשה פה ולא כ"כ עקבתי אחריך :)
    קודם כל מקווה מאוד שהתביעה תמשיך ותזכו בה :)

ספרי, מה קרה?
  • בובה יפה !!!!
    אני מקווה שכל מסכת העינויים שאתם עוברים תסתיים מהר והצדק יצא לאור!
    מה שלום הנסיכים :)
    גם אני קצת נעלמתי מפה אבל הכי כיף לחזור
    מה עוד ?
  • אלמונית נעים מאוד את בהריון ? באיזה שבוע?
    בהריון הראשון שלי היו לי תאומים ויומיים לפני הלידה (קיסרי) הבת של שרדה והעובר השני נפטר כתוצאה מרשלנות רפואית אז כמעט שנתיים עושים לנו את המוות ולא נותנים לי לשחרר את התיק ואת הממצאים של הנתיחה לאחר המוות סוף סוף היום נקבל את השלייה והפתולוגית מטעמנו רוצה לבדוק האם העובר נפטר בבית חולים או כמה ימים קודם לכן כי בבית חולים הם טוענים שהעובר נפטר כמה ימים קודם שבאותו יום שאושפזתי כתוב שחור על גבי לבן שנמצאו שני דפקים תקינים לעוברים...

תולי אהובהההה התגעגעתי
  • איפה נעלמת לי?! חוצפניתתתת
    פייס: ortal_hori

• מזעזע
  • ענבל, התגעגעתי!

• אוווף זה כל כך מעצבן לדעת שזה המצב שלנו ברפואה ושזה לא מפסיק
    אני משתתפת בצערך,
    חברה שלי לפני כמה שנים בהיריון הראשון שלה איבדה שני תאומים והיא לא מדברת על זה עד היום!!
    וגם לגיסתי הרופאים הקפיצו את הלב וגרמו לה לבכות חודש שאמרו לה שהתינוקת שלה חירשת והטעו אותה..ברוך ה' הכל בסדר איתה!!
    מחזיקה לך אצבעות שתצליחו בעניין הזה!! ומאחלת לך שלא תדעי צער לעולם!! שתזכי לנחת שלווה ואושר אין סופי..

• אוווף זה כל כך מעצבן לדעת שזה המצב שלנו ברפואה ושזה לא מפסיק
    אני משתתפת בצערך,
    חברה שלי לפני כמה שנים בהיריון הראשון שלה איבדה שני תאומים והיא לא מדברת על זה עד היום!!
    וגם לגיסתי הרופאים הקפיצו את הלב וגרמו לה לבכות חודש שאמרו לה שהתינוקת שלה חירשת והטעו אותה..ברוך ה' הכל בסדר איתה!!
    מחזיקה לך אצבעות שתצליחו בעניין הזה!! ומאחלת לך שלא תדעי צער לעולם!! שתזכי לנחת שלווה ואושר אין סופי..
  • הלוואי שתזכו!
    ושאף אחד לא ידע על מקרים מצערים כאלה!

• היי ענבל,
    אני אמורה לקבל או לא היום - אתמול עשיתי בדיקה שיצאה שלילית לצערי... בנתיים אין סימנים שהמחזור בדרך.. נקווה לטוב :-|
    לגבי המקרה - מצטערת ממש לשמוע!!! מחזיקה אצבעות שהבדיקות יוכיחו רשלנות!
    בהצלחה!
  • בשורות טובות ענבלי מתפללת ומקווה שהצדק יצא לאור
  • תודה בנות יקרות שלי
    אלמונית- על תתאכזבי אני הייתי בנעליים שלך לפני ההריון הראשון ולחץ פשוט לא מועיל לכלום
    בסוף בע״ה זה יגיע
  • יפה שלי!!
    מאמינה בכם בכל הכוח שיש
    אוטוטו הכל יסתיים! עוד קצת תהיי חזקה
    כל מה שאת צריכה אני פה
    אוהבבבבבת

• שירוש תודה אהובה שלי
  • היי
    שמחה מאוד שהסתדרתם
    ומחזיקה לכם מלא
  • מחזיקה לך מלאאאא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה