עדכון חם מהשטח ועזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז הייתי הבוקר בביהח ועשו לי שוב הערכת משקל הפעם יצא 3.6 והרופא עשה ממוצע הערכה קלינית שהוא שוקל 3.8 בערך בדק פתיחה אמר 1.5 ומחיקה 50 אחוז ועשה לי סטריפינג פעם שניה כי עשו לי כבר שבוע שעבר בקופת חולים ואמר לי שאם אני לא יולדת שוב עד שבוע הבא לחזור למיון אז עד לפה זה העדכון שדי שימח אותי כי לא רציתי זירוז מלאכותי מדע ומצד שני קצת התבאסתי כי הלכתי השיא חוצפתי מוכנה עם התיק והכל אבל שטויות !!! עכשיו לייעוץ ולעזרתכן , מישהי עברה סטריפינג ? מתי ובאיזה פתיחה ומחיקה ? האם זה קידם או זירז לידה ואם כן תוך כמה זמן ! אודה לכל מי שעונה אתן מדהימות ועוזרות לי להעביר ימים של בלבול עם ניסיונכן אז תודה !!

8 תגובות
עמוד 1
  • שמעתי על המון בנות שזה עזר להן, לגבי פתיחה לא ממש יודעת...

למה בשיא חוצפתך? לקוות לא עולה כסף, אולי היו משאירים אותך?!
  • הייי
    אני עברתי סטריפינג כשהייתי עם פתיחה של 1-1.5 הרופא לא היה סגור על זה
    ועם מחיקה של 50%
    אחרי 3 שעות חזרתי למיון עם פתיחה של 3.5 !
    ישר לחדר לידה!!
    בע״ה מאחלת לך גם היתפתחות מהירה
    שיהיה בהצלחה!

• אני חושבת שב-24 שעות הקרבות זה אמור לקרב מאוד את הלידה!
    שיהיה בקלות והרבה בריאות!ושמחה!

• לי בהריון הראשון עשו ולמחרת ילדתי.

מקווה שאצלך זה גם יקרה!!!
    פייס: ortal_hori

• וואי בנות הלוואי וישפיע עליי גם כי הפעם הראשונה חוץ מהפקק שהשתחרר וכאבים זמניים אז לא קרה כלום . יש לי שאלה נוספת לפניי שהתפתח לצירים כאב לכם משהו? אני לא מרגישה משהו מיוחד וגם ישר נשפכתי לישון איזה שעתיים שלוש

• מקפיצה
  • לא יודעת לגבי סטריפינג אך שיהיה לך בקלות ובידיים מלאות ובבריאות אני מניחה שזה יהיה בקרוב ויכול להיות שזה יבוא בבום ברגע שהכי פחות תצפי לו בהצלחה
  • אחרי סטריפינג ילדתי תוך פחות מ-24 שעות.
    הצירים כואבים... שום דבר אחר לא כאב אחרי הסטריפינג- עוד הלכנו לים...
    בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה