היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז לצערי הלכתי לעשות בדיקת דופק ולא היה אחד כזה.. אני פשוט עצובה ולא יודעת מה לעשות. באולטרסאונד ראו שק הריון, ראו חלבון וראו עובר שגודלו מתאים ל6 שבועות ו4 ימים (אני בשבוע 7 וחמישה ימים אולי 4..) רופא אמר לי לחכות עוד שבוע ובכל זאת אם לא יהיה דופק לחכות להפלה טבעית, מה אתם אומרות יש סיכוי?
17 תגובות
עמוד 1
את גבולית.
אני הייתי מחכה פייס: ortal_hori
הלוואי
בעזרת ה שיהיה בשורות טובות
חכי אפילו שבועיים!!!! בטח שיש סיכוי! בשבוע 6 אצלי לא ראו עובר בכלל.... רק אחרי שבועיים ראו דופק ועובר.
אל תשכחי- "אין ייאוש בעולם כלל!"
תודה לכולן על התגובות! זהו שאני אמורה להיות בשבוע 7+4 והעובר בגודל של 6+4 יכול להיות כזה מצב?
לחכות.אצלי תמיד העובר קטן בכמה ימים עד שבוע.יכול להיות ביוץ מאוחר
בטח לחכות יש אפשרות שהיה ביוץ מאוחר כמו שאמרו לך כן יכול להיות שהעובר קטן יותר ביוץ מאוחר לכן תמתיני שה6+4 יהפוך לשבוע 8 לפי זה תלכי לבדוק אז דופק בע"ה שימצאו עדכני אנו כאן וביינתים תתעסקי בכל דבר אחר שאפשר תמצאי חברות /בעל/משפחה שיעבירו את זמנך ובע"ה יהיה בסדר לא יודעת אם את מאמינה תבקשי בנרות שישי ואמן שיהיו בשורות טובות
וואי אתם כאלה אדירות! באמת שפשוט עודדתם אותי חבל על הזמן! אני רק פה יום ואני כבר אוהבת אתכן כל כך הרבה!
יש מצב מאוד לראות דופק עוד שבוע .. מבחינת ווסת את כנראה 7+ אבל מלא פעמיים הביוץ מאוחר יותר ולכן זה לא מדוייק אביבית