היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הצילו, משבר ציצי!!!! אני חושבת שיש לי דלקת בשדיים. כואב, האיזור חם ויש לי חום של 38 מעלות. מה עושים קומפרסים חמים או קרים? צריך רק לחייך!
12 תגובות
עמוד 1
הולכים לרופא לפני שמחמיר....
ובעניין מה ששאלת, מנסיוני הלא מקצועי אך לאחר 2 הנקות עושים מקלחת ומכוונים את הזרם החם של הדוש על הציצי למסג' ועם האצבעות מעסים את הגושים שאת מוצאת. אחרי המקלחת לוקחים קומפרס קר (שקית סנפרוסט נניח) ושמים על הציצי כדי לא לעודד ייצור חלב . זה לא מחליף רופא רק עוזר להתמודד עם המצב כרגע. בהצלחה תעדכני
ובעניין מה ששאלת, מנסיוני הלא מקצועי אך לאחר 2 הנקות עושים מקלחת ומכוונים את הזרם החם של הדוש על הציצי למסג' ועם האצבעות מעסים את הגושים שאת מוצאת. אחרי המקלחת לוקחים קומפרס קר (שקית סנפרוסט נניח) ושמים על הציצי כדי לא לעודד ייצור חלב . זה לא מחליף רופא רק עוזר להתמודד עם המצב כרגע. בהצלחה תעדכני
אויייי זה נשמע כואאאבבב
מסכנה. תרגישי טוב
בנוסף למה שאמרו תמשיכי להניק. זה שיש לך חום או אם יש לך דלקת לא פוגע באיכות החלב וההנקה רק תעזור לך להעביר את הדלקת
אני עם דלקת בציצי הגעתי למיון , וקיבלתי אנטיביוטיקה את חייבת ללכת לבדוק !
אביבית
איך את מרגישה?
עדכנתי בפייס וגם כאן: מעדכנת: אז הנקתי יותר את שניהם, ובמקלחת זרם מים חמים על השדיים בנקודות הכואבות. כניראה שהייתה חסימה בצינורות כי איזה שפיריצים יצאו לי - חבל"ז (רוביק דנילוביץ היה מאמץ אותי בתור מזרקה). ולאחר מכן שמתי חיתול בד קפוא (ששהה במקפיא, הרטבתי אותו- וקפא). עדיין כואב אבל בהרבה הרבה יותר טוב ואין חום. אז ביטלתי את התור לרופא. צריך רק לחייך!
איזה יופי, שמחה שיכולנו לעזור מקווה שמכאן יסתדר, זה שהחום ירד זה מצויין