בנות..אתן מאמינות בתקשור דרך תהילים וצדיקים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • והאם זה מותר בכלל?
    דודות של בעלי היו אצל מתקשרת והופתעתי לגלות שהיא אמרה דברים נכונים
    אז גם אני קבעתי תור לעצמי היום הלכתי וזה לא יוצא לי מהראש פתאום זה נראה לי כלכך פסיכולוגי למרות שהיא אמרה המון דברים נכונים וממש התפלאתי
    בקיצור אני בסרטים קצת עכשיו..מה אתן אומרות?זה נכון כל זה?או שסתם עבדו עליי..

16 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת קצת מפחיד אותי בכדי להתנסות יש רבנים שקוראים אותך ויודעים הכל אבל תקשור לא יודעת
  • נגד זה לחלוטין!
    והיא תגיד לך דברים שייראו לך כ"נכונים", נו אז מה??\
    תשני את החיים שלך בגלל מה שהיא אמרה?
    את רוצה לפתוח את המזל, פרנסה או לא יודעת מה? תלכי לרב ולא לנוכלת.
  • אני מאמינה ... אבל גם תלוי למי את הולכת כי יש מתחזים

• אני חושבת שעדיף ללכת לקבל ברכה מרב..במקום ללכת
    לכל מיני מתקשרות למיניהן..למה להכנס לזה?
  • כי רבנים לא אומרים במדיוק יש רבנים שאפילו אומרים יהיה בסדר וזהו נותנים ברכה והולכים
    אצלה זה היה שונה היא אמרה הכל נכון אני הייתי בהלם וירדו לי דמעות היו לי המון שאלות בלי תשובות והאמת היא שאני מרגישה אחרת אחרי הפגישה איתה היא ענתה לי על הרבה שאלות שצפו לי יום יום בראש..

• ברור שמה שאמרו לך זה נכון
    גם קריאה בקפה וסיאנסים ומגדת עתידות זה נכון
    אבל זה אסור. זה לא טוב.

לא מומלץ לחזות את העתיד בכל אופן
    לכל אדם יש פה בחירה והתנסות ובנאדם שאומרים לו שיהיו לו 2 ילדים או שימות בגיל 40 זה כבר לא צודק
    אנשים חיים את החיים לפי מה ש"מכתיבים להם"

בכל אופן לא הייתי נכנסת לזה.
    אני הולכת לבקש ברכה ולשאול בעצת רבנים בכל מיני מצבים
    וגם רבנים גדולים, לא רבנים לא מוכרים, בעלי שמות פתחו לי ספרים ואמרו לי 1/1 מי אני ומה יעזור לי

בקיצור מאמינה.

• אסור וזה נוגד את היהדות אני לחלוטין נגד הדברים האלו אפשר ללכת להתייעץ עם רב או למשל יש רבניות שרק מסתכלות עלייך ויודעות להגיד לך תעשי ככה וככה אז יהיה ככה אני למשל עשיתי לפני כשלושה שבועות ערב הפרשת חלה עם רבנית שהעמידה שערות לבנות אבל בהחלט לא חזתה עתיד או תיקשרה זה עבודה בעיינים וזה אסור זאת.לפחות דעתי
  • אסור וזה נוגד את היהדות אני לחלוטין נגד הדברים האלו אפשר ללכת להתייעץ עם רב או למשל יש רבניות שרק מסתכלות עלייך ויודעות להגיד לך תעשי ככה וככה אז יהיה ככה אני למשל עשיתי לפני כשלושה שבועות ערב הפרשת חלה עם רבנית שהעמידה שערות לבנות אבל בהחלט לא חזתה עתיד או תיקשרה זה עבודה בעיינים וזה אסור זאת.לפחות דעתי
  • תברחי מזה כמו מאש.
    בעלי אמר לי דברים מפחידים על שכתוב בתורה על מי שהולך לכל המכשפים למיניהם.
    לא ממליצה לך בכלל.
  • תברחי מזה כמו מאש.
    בעלי אמר לי דברים מפחידים על שכתוב בתורה על מי שהולך לכל המכשפים למיניהם.
    לא ממליצה לך בכלל.
  • בס"ד

כתוב בתורה "תמים תהיה עם ד' אלוקייך"
    יש מצב שהיא אמרה לך דברים נכונים יש גם את ריקי קיטרו שעוזרת לאנשים
    אבל היא עושה זאת ממקום שאסור והתורה אוסרת זאת !!
    אבל ברור לי לנו וגם לד' יתברך שאנחנו דור ירוד וחלש מבחינה דתית לכן
    פשוט אל תעשי זאת יותר אלא אם כן יש לה אישור הסכמה מרבנים או שרב צדיק מעיד עליה שאפשר לגשת אליה
    כתוב בתורה גם אם חרב חדה מונחת על צווארו של האדם אל יתיאש מן הרחמים
    וזה אומר שאם אדם משנה את מעשיו גם גורלו משתנה לטובה בע"ה
    אז אם הקדוש ברוך הוא משנה את הטבע לעיתים בשביל ילדיו(עם ישראל) אז מי האנשים האלה בכלל שיגידו כך וכך?? הרי הוא יצר גם אותם

• נגד גדול!
    ממש מתנגדת!
    הכל שטויות!
    אל תעשי את זה!
    חרטה ברטה!

http://www.studio-liorit.co.il

דנה מרום
  • לילו..
  • לדעתי שטויות וזה אמונות טפלות

• מממש להתרחק כמו מאש
  • ברור שלא ללכת........
    אל תגידי לי שגם התכוונת לשלם לה..........בטח מאות שקלים!(אם לא אלפים)
    פעם אמא שלי לקחה אותי לאחת שמוציאה עין הרע.
    אני לא הצלחתי לעצור את עצמי והתפוצצתי שם מצחוק...............

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה