הפרשות הפרשות הפרשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום שוב לכולן...

אני ממש מודאגת ורציתי לשתף אתכן אולי קרה גם לכן משהו דומה

יש לי הפרשות מימיות כאלה מוזרות אבל ממש הרבה...הייתי אצל גניקולוג שגילה פטריה ולא ראה משהו מעבר

אמר לי למרוח אגיסטן...ממש מטרידות אותי ההפרשות המימיות האלה היום ממש התחתונים היו רטובים...הרופא לא ראה שזה מהרחם או משהו כזה...אני ממש חוששת...גם חוששת לשים אגיסטן שלא יזיק

והכל כזה שביר ועדין.. אני מסיימת שבוע 4...

אשמח לדעתכן!

תודדדה
3 תגובות
עמוד 1
  • את לוקחת נרות פרוגרסטרון לתמיכה? נרות ואו ג'ל גורמים לפעמים להפרשות מימיות עד כדי הרטבת התחתונים אם לא אז לצערי אין לי מושג מזה יכול להיות בהצלחה!!!!!
  • בס"ד

שבוע 4 זה רק תחילתו של הריון התכוונת שבוע 4 או חודש 4?? אם זהו שבוע 4 אז בהתחלת ההריון גם אצלי הלבנים היו רטובים יותר מהרגיל זה תופעה ידועה
    ואם את בשבוע 4 יש לך לעשות רק הכפלת בטא ולא אולטראסאונד כי עד שבוע 8 כמעט לא רואים דופק שיהיה לך בשורות טובות

• גם לי היו כמה ימים כאלה עם הפרשות מטורפות
    בבדיקת שתן התגלתה התחלה של דלקת קטנה
    אני מתקלחת 2-3 פעמים ביום ובטיפול תרופתי שהרופא נתן
    שוטפת הרבה עם דרמפון ושותה הרבה מיץ חמוציות
    נדמה שזה עובר

בהצלחה

יום נעים לכולם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה