מיטת תינוק - יש מה לעשות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז נווה אוהב לישון עם הרגליים מחוץ לסורגים, לא היה לי בעיה עם זה עד שהשבוע בכה בלילה ובעלי הלך לתת לו מים ולא שם לב איפה הרגליים...ההמשך מובן!!!

אז מגן ראש לא בדיוק עובד, יש לכם רעיון אחר? פטנט אחר?

תודה,
    רותי
6 תגובות
עמוד 1
  • אולי מגן מיטה סביב כל המיטה... (אלא אם לזה התכוונת כמגן ראש שלא עובד)

חברות שלי היו מורידות בשלב מסוים את הילד לרצפה עם המזרן.. בעיקר בקיץ זה עובד... אני לא הכי בעד.

אולי להעביר למיטת מעבר? (בן כמה הוא?)

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אולי לזכור שהרגליים שלו שם?
    אין לי פתרון כל כך. גם איתן היה ישן עם חלקי גוף בחוץ. הייתי קמה עליו עם האור של הפלאפון, לראות שאין חלקי גוף בדרכי

• פשוט לזכור שהרגלים שם...
    אני אף פעם לא הורדתי את המעקה כדי להוציא את הילדים רק בגלל הסיבה הזאת , הילדים שלי תמיד ישנו עם הרגלים בחוץ

• גם איתן ישן ככה. הבעיה אצלו שלפעמים הוא טיפה זז ואז הרגל שלו נתקעת בפנים
  • אני עם אותה בעיה
    פייס: ortal_hori

• אולי לשים מגן ראש שמקיף את כל המיטה,אבל לקשור אותו נמוך.ז"א להוציא את המזרון,לקשור ואז להחזיר את המזרון ככה לא יהיה רווח להוציא רגליים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה