למה זה למה???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אף פעם לא כתבתי בפורום ובעצם אני די חדשה בעסק הזה....
    אבל פשוט חייבת לשתף!!!

כל ערב אני קוראת עשרות תגובות שלכן ומחפשת את התשובה לה אני כ״כ מייחלת.
    החודש זה בעצם החודש הראשון שבאמת ניסינו ועבדנו די יפה ואחרי כ״כ הרבה קריאה וצפייה החלטתי לעשות היום בדיקת הריון ביתית שיצאה שליליתתתתת!!!!
    כ״כ התבאסתי... המחזור מאחר ביום יש לציין שהוא בדרכ לא מאחר ודופק על הדלת כל 28 ימים בטל, כאבי גב איומים, עליתי במשקל קצת, לעיתים תחושה מוזרה כמו בחילה חולפת כזאת, הרגשת כאבי בטן תחתונה , תחושת מחזור אבל בעצם אין הוא לא מגיע וגם הבדיקה הביתית שלילית....

אטף למה למה????
    אני ובעלי כ״כ הרבה שנים ביחד אבל התחתנו לאחרונה ועכשיו החלטנו שזה הרגע המתאים להביא תינוקי לעולם...
    כל שנות חיי הייתה לי הרגשה שיש לי איזה בעיה ועד עכשיו יש לי תחושה כזאת שלא אצליח להביא בחיים ילד לעולם!

אני מדוכאת, אין לי מצב רוח לכלום :(
5 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה!!!

לפי מה שאני מבינה את בחודש הראשון של הניסיון.. ועדיין לא קיבלת מחזור אז תחכי - אל תספידי עוד!
    לא יודעת אם קראת פה אבל עדיף לנות יום כן יום לא ולא כל יום - ככה האיכות של הזרע יותר גבוהה והסיכוי גבוה למרות מבחינת כמות יש פחות זרע :)
    הרבה פעמים המחזור מאחר גם בגלל מתח ולחץ, אני יודעת שזה נורא להגיד אבל תנסי להישאר רגועה - לי מאוד עוזר פרחי בך ;)
    מקווה מאוד שלא תקבלי עד יום ראשון ותלכי היום לרופא משפחה שיביא לך בדיקת דם- הן יותר אמינות מהבדיקה הביתית.. ממליצה לוותר על הבדיקות הביתיות...

מכירה את ההרגשה של הדיכאון הזה, אני כבר שבוע עם בחילות וכאבי חזה - המחזור הגיע אתמול :( אני ובעלי התרסקנו.. אנחנו מנסים כבר יותר משנה וחצי... :(

תחשות מחזור יכולה להעיד על השתרשות גם ולא רק על מחזור - יש לנו משהי מהפורום שגילתה הריון אחרי כאבים איומים של מחזור..

חפרתי שיהיה המון הצלחה! תקחי לך חצי יום להירגע ולהתאבל ואז תחזרי לעצמך!
  • תודה מתוקה על התגובה המהירה...

אנחנו באמת שומרים על כל ״החוקים״- יום כן ויום לא, לשכב על הגב , לא להתקלח ישר אחרי וכו׳
    אבל עדיין זה מאכזב במיוחד שרוב החברות שלי כבר אימהות זה פשוט קורע אותי מבפנים :(

החששה הגדולה שלי היא שאני עם בעלי 7 שנים ביחד ובחיים לא השתמשתי בגלולות וגם לא באמצעי מניעה אחרים פשוט בדרך הטבעית (בחוץ) ואיך זה שאף פעם לא נקלטתי אפילו מאיזה טעות?????
    אני די היסטרית נהייתי מאותו הזמן שהחלטנו להרים משפחה בנושא הזה!

החלטתי שאני חייבת להעסיק את עצמי באיזה עבודה 24 שע רק כדי לא לחשוב על זה כי אחרת אני פשוט נהיית אובססיבית!

ואמן בעזרת מילותייך לא יקבל עד יום א׳

תודה על התמיכה לכולן
  • פס ועוד פס יקירה,
    כמו ששמת לב יש כאן בנות מקסימות שנותנות כתף ואוזן קשבת בדיוק לבנות כמונו.
    אני גם מנסה 8 חודשים ללא הצלחה בנתיים, אבל מה שמאוד הסב את תשומת ליבי שכתבת שחלילה לעולם לא תהיי אמא - נראה לך?!? אין סיבה בעולם שלא תהיי אמא!
    לפעמים לוקח לגוף זמן לקלוט הריון וזה לא אומר כלום... נכון שלפעמים צצות כל מיני ״בעיות״ אבל ברוך ה׳ שתדעי שלכל דבר יש פתרון. אני גם חדשה כאן והבנות ממש עוזרות, אני למשל עשיתי כמה פעמים בדיקות דם והרופא טוען שהכל תקין לחלוטין ומבחינתו אין סיבה בעולם שלא אקלט ותוך חודשיים הוא אומר שזה יקרה, אבל המציאות שכבר 8 חודשים זה לא קורה ובדיוק ברגע זה אני ממוחזרת לצערי... :(
    אני מכירה את ההרגשה שלך אבל אל תרימי ידיים עכשיו, אין לדעת מה צופה לנו ואת חייבת להיות חזקה ולהאמין שהכל בסדר ...
  • אתן כ״כ תומכות ומבינות...

תודה לכולכן על העצות והתמיכה האין הסופית!

• יקירתי, נסי להעסיק את עצמך בדברים אחרים כי לחץ לא יכניס אותך להריון.
    את עושה הכל חוץ מלהרגע.
    חודש אחד----מעטות מצליחות.....
    הכל יגיע בזמנו......

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה