פנין עדכון בשבילך ! וכמובן שיתוף לכל מי שרוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלת איך איתמר קיבל את התינוק החדש
    עברו כבר יומיים שאני בבית ,אתמול היה לי בייבי בלוז
    ביום שלישי רק חזרנו
    והיום היינו ביחד יום שלם עד עכשיו (הוא אצל חבר עכשיו )
    אז התגובה הראשונה שלו הייתה המון התרגשות!!!!!!!!!! הוא כל הזמן נגע בו ,ליטף אותו ,קצת יותר חזק מהרגיל ,לא ליטוף ממש עדין ,אבל זה מהתרגשות , קיפץ על המיטה והיינו צריכים להעיר לו כל פעם שיזהר וישים לב איפה הוא דורך ואיפה הוא קופץ ועושה עמידת ראש כדי שלא יפול התינוק . רצה לקלח אותו ,לחטל,להחזיק, להרים את הסלקל ,חלק מהדברים הסכמתי וחלק אמרתי שאאפשר לו שקצת יגדל .
    לגבי הרגשות
    הוא רגיש מאוד עכשיו ,בוכה לא מעט ,נעלב,יש לו המון רגשות מעורבים ,קצת מבולבל ,אבל עם חיזוקים שלנו הוא מרגיש קצת יותר טוב .
    מנסה כמובן ללחוץ על הנקודות הנכונות ,כמו למשל עכשיו בברית תינוקי יקבל מתנות ואני לא ואז מתחיל לבכות ,הסברתי לו שעד עכשיו הוא קיבל כל יום מתנה בזמן שהייתי בבית יולדות (אני לא אוהבת את המניפולציות "המסכנות" ) קנינו לו לגו מאוד יקר ועוד לגו שסבתא קנתה ופליימוביל וכו' פינקו אותו עד הסוף ויותר מידי .
    מה שכן אני מעודדת אותו לשתף כמה שיותר ולספר לי מה מפריע לו ולעזור לו בהתאם ,חשוב לי שיביע את התסכול ,את הפחד וכל רגש אחר שעולה לו ,גם קינאה מאוד חשוב לי שיביע...
    אני ממשכיה בסדר היום הרגיל , גם אם הקטנצ'יק צורח ויש לי משהו שאני צריכה לעשות עם איתמר אני אמשיך עם איתמר ,לא רצה מיד אליו . למשל היום בזמן ארוחת צהריים שאני ואיתמר אכלנו קטנצ'יק התעורר,קודם כל סיימתי לאכול ואז הרמתי אותו והנקתי אותו בזמן שאני יושבת במטבח ביחד עם איתמר עד שיסיים את הארוחה שלו .
    לאט לאט גם אני מתרגלת לרעיון ,מנסה לא להתרגש ,לא להתעצבן על שטויות ,בעיקר להיות הכי טובה שאני יכולה במצב הנתון
7 תגובות
עמוד 1
  • מאיה נשמע שאת מרגישה טוב ומשתלטת על העניינים
    שמחתי לקרוא. תהני משני הגברברים

• נשמעת הסתגלות ממש מהירה שלך!!!
    כל הכבוד

מה זה בייבי בלוז?

• מאיה...
    תודה על השיתוף.....
    ההפרשים אצלי ואצלי יהיו בדיוק אותו הדבר, אז אני לומדת המון מהשיתוף.

אני מניחה שכולכם תתרגלו טוב יותר לקיומו של הנסיך הנוסף..... גם איתמר וגם הנסיך.

אומרים שהתינוק צריך להתאים את עצמו לשיגרה ולא כל הסביבה אליו, כי הוא נכנס כבר למשפחה בנויה ולא כמו איתמר שהוא הבכור....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אני עושה בידיוק ככה.
    מסיימת ואחכ נגשת, אם זה משהו ארוך מביאה לאיזור הפעילות.
  • תודה על השיתוף !
    כייף לקרוא חוויות ראשונות של אחרי !!!
    שתגדלי אותם בהרבה נחת אושר ואהבה !!!
    לי בבית יש שניים רואי אני לא מתרגשת ממנו הוא פחות רגיש מזה והוא זורם וכל היום מעניין אותו זה להסתובב במושב חברים ללכת ולחזור .... וענבר הנסיכה של הבית כבר מחכה לתינוקת שלה ... היא כבר מחליטה מה קונים לה ואיפה היא ישנה והיא תקלח אותה והיא רק שלה וכו׳ מקווה שהיא תסתגל מהר לרעיון ... אני בנפשי וברוחי הכי חפיפניקית לא היסטרית והכי זורמת .... מקווה שהם היו בדיק כמוני !!!! אביבית
  • כל הכבוד! למרות שאני לא אמא (עדיין) למדתי המון מהשיתוף, כמה סבלנות.
    מדהימה!

• מיצי הוא נולד 3180 ,לא סוכרתי בכלל :) טוב ברור כי שמרתי כמו משוגעת על הערכים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה