הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מניקה את הילדה מתי שהיא רוצה לאכול... ומשום מה אחרי 3 שעות אני מרגישה שאני לא מלאה בחלב ושאין לי מספיק חלב להביא לילדה...

איך זה יכול להיות? אני מניקה אותה די הרבה.....וכשאני מרגישה גודש והיא עוד לא התעוררה אני שואבת......

12 תגובות
עמוד 1
  • יש שלב שלא חייבים להרגיש כבר גודש ,בגדול שד זה מפעל שמייצר ולא מאחסן ,מלאות בשד זה לא מדד לכלום ,רק עליה במשקל קובעת אם יש לך מספיק או אין לך ,יש 4-3 חיתולי קקי ביממה? כנ"ל פיפי? היא אוכלת לפחות 7-8 ארוחות ביממה?
    עוד מעט היא גם תעשה קפיצת גדילה ותינק עוד יותר כדי להגביר לך את החלב להמשך ,היא גדלה ותצטרך עוד
  • יש לה איזה 3-4 טיטולים עם פיפי... לא תמיד כבדים ומלאים אבל יש... בנוגע לגדולים היום היא עשתהרק פעם אחת וכנ"ל גם אתמול... לפני שממש הנקתי אותה ישירות (הייתי מפחדת שהיא תפצע אותי כי אני לא יודעת הכי טוב לחבר אותה...אפילו עד עכשיו) הייתי שואבת ונותנת לה בבקבוק ואז היא הייתה עושה כמעט כל החלפה גדולים. בוודאות היה 3-4 טיטולים עם גדולים......

ד"א היא עדיין לא הגיע לגיל של קפיצת הגדילה?
  • אני חושבת שכדאי לך להזמין יועצת הנקה . אם עדיין החיבור לא הכי טוב יכול להיות שהיא לא מקבלת את כל מה שהיא צריכה .
    כדאי לך להתאמץ ולקבל הדרכה
    הנקה הרבה יותר זולה וגם נוחה כשמיומנים כבר ,אין בקבוקים ,אין שטיפות ,תמיד זמין ותמיד בטמפרטורה הנכונה
  • מאיפה אני יכולה להזמין יועצת הנקה? זה עולה כסף?

• לרוב זה עולה, ולא מעט
    אבל תנסי לחפש מסובסד מהקופה שלך
    זה שווה כל שקל.
    במיוחד שזה יוצר קשר מדהים
    וגם חוסך אלפי שקלים מהמטרנות של אח"כ

בהצלחה

• היי , בלידה הראשונה הזמנתי יועצת הנקה אחרי חודש של סבל נוראי הנקתי פשוט לא נכון תמיד פצע אותי ופשוט הייתי בוכה מכאבים הציצי היה מפוצץ ותמיד היה גודש רק אחרי חודש הגיעה אליי יועצת ( טעות הזמנתי ממש באיחור) ופתאום פלאים חיברה אותו נכון .. הנקה שניים נכונות והכאב נעלם כלום כבר לא כאב ... וההקתי והנקתיייייי ...
    אני בזמנו שלמתי 250 ליועצת הנקה דרך הכללית ואמרו לי להגיש את החשבונית במרפאה שלי ואקבל אחזר ... לא עשיתי זאת כי חמי היה כח וזמן אבל מבחנתי זה היה שווה כל שקל , האושר הקלות והנוחות שבזכותה !!!!!
    אביבית
  • הגבתי לך בהודעה השניה,ועכשיו שאני רואה את זו אני ממש חושבת שיש מקום ליועצת הנקה כמו שכבר כתבו לך.
    אולי היא מתנתקת כי הזרם של החלב לא מספיק חזק וזה מעצבן אותה.
    בכלל יועצת תוכל ללמד אותך איך להניק בקלות ושתיכן תהיו רגועות יותר
  • התקשרתי ליועצת הנקה שדיברה איתי בטלפון והיא באמת הציעה שהיא תגיע.
    בכל אופן,אני דווקא חושבת שהיא מתנתקת דווקא כי יש לי זרימה חזקה (אני רואה לפי השאיבות) ולה יש מציצות נורא חזקות אז היא נחנקת....

• אז תניקי אותה בכמעט שכיבה שהיא על הבטן שלך ,יועצת בטח תראה לך , גם לי הייתה אותה בעיה עם איתמר ,אבל איתו ממש ראיתי ברגע שהוא היה מתנתק היה פשוט משפריץ לי החלב לכל עבר למטרים !!!
  • גם ככה זה איתה.כשהיא מתנתקת אני רואה שיוצא חלב...גם באמצע שהיא אוכלת אני רואה שיוצא לה חלב מהצדדים...
  • את לא צריכה להרגיש גודש כל הזמן, נשמע שהיא יונקת טוב והיא שבעה.

המלאות בשדיים מורגשת לקראת ההאכלה הבאה, בגרע שעברו שלוש שעות והיא עדיין לא ינקה ואת לא שאבת.

קפיצת גדילה מתחילה עכשיו, כל שישה שבועות בערך. אני לא ממש עקבתי....כל פעם שרק שמעת "מיאו" קטן דחפתי ציצי שיהיה שקט
    פייס: ortal_hori

• יש לה איזה 3-4 טיטולים עם פיפי... לא תמיד כבדים ומלאים אבל יש... בנוגע לגדולים היום היא עשתהרק פעם אחת וכנ"ל גם אתמול... לפני שממש הנקתי אותה ישירות (הייתי מפחדת שהיא תפצע אותי כי אני לא יודעת הכי טוב לחבר אותה...אפילו עד עכשיו) הייתי שואבת ונותנת לה בבקבוק ואז היא הייתה עושה כמעט כל החלפה גדולים. בוודאות היה 3-4 טיטולים עם גדולים......

ד"א היא עדיין לא הגיע לגיל של קפיצת הגדילה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה