איה, מה קורה איתך? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נכנסת כל הזמן לראות מה קורה עם הבנות ומחפשת עדכונים לשלומך...
    מקווה שאת באיזו חופשה אקזוטית
    אנא עדכני..
8 תגובות
עמוד 1
  • גם אני תהיתי מה קורה איתך איה.. את חסרה לנו פה (;

"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן
    אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
  • איזה מקסימות אתן!!!!!!!!!!!!
    אני נכנסת מדיי פעם אבל לצערי אין לי מה לעדכן........

עד עכשיו עשיתי מעקב זקיקים...יש לי שני זקיקים חמודים 15, 17 ואני עושה הזרעה ביום ראשון....
    שומרת על שפיות בנתיים

האמת שחשבנו לטוס ישר אחרי הזרעה לאיזה נופש אקזוטי חחחח אז לא היית רחוקה..מקווה שיצא לפועל

מה איתכן מתוקות????

איה
  • בהצלחה
  • אני חושבת שלטוס ישר אחרי זה רעיון מעולה!!
    בהזרעה השלישית שלי נסעתי לאילת, אומנם לא הצליח בסוף אבל עדיין לדעתי זה שווה לנסות
    אצלי אין מה לספר.. אני בחודש הפסקה ועוד איזה שבוע וחצי אני בטח יתחיל טיפול, בינתיים אני נהנית אחרי הרבה מאוד זמן מחודש של שפיות ללא הורמונים, תקוות פחדים ואכזבות, מצד שני זה קצת מרגיש תקוע כי אני לא מתקדמת לשום מקום

אז יום ראשון אה? שיהיה לך סופ״ש מושלם ורגוע עד אז שבו תמשיכי לגדל את הזקיקים שלך ושבוע הבא- שבוע של התחלות חדשות... מחזיקה לך אצבעות, תעדכני..

• איזה יופי..תסעו! קראתי פעם שצחוק מייד אחרי טיפול הפריה העלה סיכויים (הביאו ליצן רפואי..). אז לפעמים הייתי חוזרת מטיפול ויושבת מול היוטיוב ורואה סרטונים מצחיקים...
    מחזיקה לך אצבעות..
    (תחזיקי לי גם.. שבוע הבא בע"ה בדיקת דופק.. אני משקשקת..)
  • נשמותתת!!! מחזיקה לכן אלף אצבעות!!!

לא הראשונה....- איזה טיפול את מתחילה?
    אל תרגישי שאת נתקעת כי את ב״ה לקראת טיפול אחרון שיניב תוצאות!!!!

שיהיה לכן סופ״ש מושלם!!!!

לפי הניסיון שיש לכן- אתן חושבות שזקיק של 15 גם יהיה בשל עד ראשון?

איה
  • קודם כל קוראים לי ליאור :) רק עכשיו קלטתי שאתן לא יודעות..
    אני הולכת לעבור פעם ראשונה לגונל אחרי 4 פעמים עם איקאקלומין וכמובן הזרעה
    ואני קצת חוששת מכל הפרוצדורה של הזריקות אחרי שהתרגלתי לנוחות היחסית בכדורים אבל חייבת לציין שעם הזמן והרבה גם בזכות הפורום הזה החשש הולך ויורד וזה מרגיש לי פחות נורא מבהתחלה..
    אני חושבת שיש סיכוי טוב שהזקיק של ה-15 יגיע לפחות ל-18 עד יום ראשון שזה כבר מספיק טוב לפי מה שאני יודעת אבל הוא רק הזקיק גיבוי שלך (; יש לך גם את ה-17 שבטוח יהיה סבבה עד אז

• גם אני חששתי בהתחלה מהגונל.... אבל מתרגלים
    בהתחלה בעלי היה מזריק לי ופעם אחת שהוא לא היה הזרקתי לבד והאמת שלי הרבה יותר קל לבד...
    גם אני לקחתי איקקלומין 3 פעמים וכל הזמן הרירית הייתה דקה בגלל הכדורים
    הגונל גם גורם ליותר זקיקים ולרירית טובה....הרבה יותר מומלץ :)
    אני קצת חוששת מההזרעה ביום ראשון כי כנראה שזאת ההזרעה האחרונה שלנו.....ואם לא יצליח נצטרך לעבור להפריה

אבל האמת שאני אופטימית החודש לשם שינוי

איה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה