צרות של עשירים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ברור לי שיש לי צרות של עשירים. כל בוקר וערב תודה לה' שכולנו בריאים ושמחים.
    אבל... אני נחנקתתתתתת בבית הקטןןןןן הזה!!!!!! ויש לנו עוד שלש שנים פה
19 תגובות
עמוד 1
  • אני קוראת עכשיו ביוגרפיה של אשה יקרה והיא כותבת שכל עוד הם גרו בעיר הם כל הזמן היו מחוץ לבית, בטיולים, אצל חברים, בגינות, היו חוזרים הביתה לארוחת ערב-מקלחות-שינה ואז הם עברו לישוב עירוני כפרי ושמו לב שהם כרב לא יוצאים כ"כ מחוץ לישוב, עם הבית הגדול יותר משמעותית ועם החצר הכיפית שסידרו לעצמם היה להם פתאום הכל.

שולחת לך מלא
  • הא... ואין "צרות של עשירים"
    זה הצרות והקושי שלך כרגע.

• ובואי נדבר על זה שיש עוד חודש וחצי לחופש הבלתי נגמר הזההה
    פייס: ortal_hori

• בית קטן זה קשה....הבית הקודם שלנו היה קטן ודחוס וישן בנוסף לכל...מטבח ומקלחת מהקבלן מלפני ארבעים שנה....אני כ"כ מבינה אותך.
    לגבי הנופש,אין מצב באמת ללילה אחד?נסיעת התרעננות כזו?

• איפה אתם גרים באיזה איזור? את חייבת למצוא בילויים עם הילדים שלך בחוץ שיהיו לך כיפיים ולא תרגישי שאת מתאדה ממקום למקום.

אנחנו לפני כמה שנים כשהיינו דלי תקציב נסענו לחופשה משפחתית באכסניה של בית שאן. היה חלום ועלה ממש לא הרבה. יש שם מזגן ובריכה ומלא פעילויות לילדים באיזור.
  • אנחנו גרים ליד חדרה פחות או יותר.
    ואולי אני באמת צריכה לפעמים פשוט להוציא אותם ליציאה כלשהיא ולא סתם לגן שעשועים. אבל גם לצאת לגלידה זה קשה עם שלשתם כי איתן עוד קטן ואין לו סבלנות ואז צריך מישהו אחד שירדוף אחריו ומישהו שני שישגיח גם על הגדולים כי הם לא באמת גדולים... גן שעשועים זה טוב כי יש לי קשר עין עם הגדולים ואני עם איתן. גם ג'ימבורי זה לא כמו גן שעשועים. גם שם אני צריכה עוד עין.

הלואי ויכולנו לצאת כולנו יחד אורטל אבל בעלי ביום שני הקרוב מסיים תקופת מבחנים וביום ראשון (יום אחד לפני שנגמרים המבחנים) כבר מתחיל לו סמסטר קיץ. הימים החופשיים שלנו לא חופפים ככה שבילוי משפחתי יהיה כרוך בהפסד לימודים שלו (שזה דבילי כי כל רעיון הסמסטר קיץ הוא לנסות לקצר את החמש שנות לימודים שלו) או שאני אקח חופש (גם בלתי אפשרי כי התעוררתי מאוחר מידי וכל יומן החופשות בעבודה כבר מלא
  • זה הזמן לקפוץ לחברות פורום שגרות קרוב וגם נטחנות עם 3 ילדים בחום הזה.....
  • שילגי, הוצאת לי את המילים מהפה...
    מרחק רבע שעה ממך יש אמא עם שלושה ילדים שתשמח לחברה ותעזור לך לרדוף אחרי איתן...
    יש מזגן, בריכה, קפה ועוגה. וארוחת ערב לילדים.
    בזיל הזול
  • בקיצור
    מתי אתן באות אלי?
    נעשה מפגש אמהות ל-3 באיזור השרון
  • אז אני לא מוזמנת כי יש לי שתיים?
    תזכירו לי להעלב יותר מאוחר
  • לינברי, יש לך כמה ימים, תשלימי את החסר
  • וואי צ' אני לא מאמינה,

ממש כאילו אני כתבתי את ההודעה

• כמה רעיונות: לרדת מתחת לבניין עם גיגיות כל אחד מקבל כוס ומשקה את הגינה. גם הקטן יהנה. להשיט סירות מנייר. מה צף ומה שוקע. ששחר יבדוק צעצועים שלו.
    צבעי אצבעות: או על עיתונים מתחת לבניין ואז לזרוק או בין 2 שכבות ניילון ואז זה לא מלכלך.
    לרדת לגינה עם גירים ולצייר עם הילדים. יעניין את כולם. כל אחד בהתאם לרמתו. שחר אותיות או מספרים. הצעירים ציורים
    לרדת לסיבוב עם אופניים ובמבה ועגלה. לא לשהייה אלא לסיבוב. מתאים לשעה חמש.
    בקיצור, לגוון.. כשלך לא יהיה משעמם גם להם לא
  • גם בית גדול זה קשה... מתרוצצים מפה לשם...
    והילדים משתגעים ומשגעים בכל מצב!

מה שכן יש לנו גינה... אבל כל פעם הם יוצאים ומבלגנים ובערב אני מסדרת אחריהם עד אפיסת כוחות...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אז רגע קבעתן??
    פייס: ortal_hori

• מי קבע, מה קבע, למה לא יקרה?

• צולי, בלי קשר למפגש.
    ההזמנה עדיין בתוקף.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה