שאלה בקשר לאיקקלומין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני אחרי שתי הזרעות עם ביוץ טבעי שלא צלחו.
    החודש מתחילה איקקלומין.
    היום הייתי אצל פרופסור זיידמן והוא אמר לי להתחיל היום איקקלומין לחמישה ימים (2 כדורים כל יום) וביום רביעי (עוד 6 ימים) ללכת למעקב זקיקים.
    היום הוא היום הראשון למחזור שלי (קיבלתי היום).
    ראיתי שבדרך כלל מתחילים את האיקקלומין ביום החמישי למחזור. האם מישהי לקחה גם היא ביום הראשון של המחזור?
    אני מפחדת שבכלל לא אפסיק לדמם עד יום רביעי..

מישהי עשתה זאת?

תודה!
    עדי
4 תגובות
עמוד 1
  • האמת שזה פעם ראשונה שאני שומעת דבר כזה, ממה שאני יודעת מתחילים ביום החמישי ואולי יש כאלה שנותנים מהשלישי, אבל אין לי כזה הרבה ניסיון (עשיתי 4 סבבים עד היום)

"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן
    אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
  • תודה..

אולי בכל זאת מישהי שעשתה כך את הטיפול...?
  • אני לקחתי 3 סבבים של איקקלומין
    תמיד בין היום 3-5
    לא מכירה את זה לקחת מהיום הראשון ....
  • גם אני לא מכירה פרוטוקול כזה, אבל זה לא אומר שזה לא קיים , אולי שווה לך להתקשר לוודא איתו, לגבי הדימום זה לא רלוונטי כי עושים אולטרסאונד גם בדימום, לי היו עושים כל חודש ביום השני לשלול ציסטות. המון בהצלחה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה