היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מחברת את הילדה,היא יונקת 30-60 שניות ואח״כ פשוט מתנתקת ממני ואז אני צריכה לחבר אותה שוב ושוב ושוב.....(וגם אז היא מתנתקת) נראה לי שיש לה קצת לבן על הלשון. זה יכול להיות פטריה? זה מפריע להנקה? צריך לקחת אותה לרופא?
4 תגובות
עמוד 1
מזל טוב דבר ראשון שנית,איך היא ינקה עד עכשיו?אותו הדבר?זה דבר חדש? הייתי מתייעצת עם יועצת הנקה קודם כל.אולי שינוי באיזה יעשה הבדל. ואם זה בכל סאת נראה לך כמו פטריה כדאי לבדוק ולא לחכות יותר מדי כי בדרך כלל זה מדביק גם את האמא
שימי אצבע שלך על הסנטר שלה ותלחצי, ככה שתפתח את הפה.. ועם בד גזה תנקי לה את הלשון מהלבן הזה. אפשר גם לטבול את הגזה במים מורתחים (שכרב לא רותחים כן? חחח) יש כאלה שמוסיפות קצת סודה למים ומנקות עם מקל אוזניים.
אני מנקה רק עם בד גזה יבש וזה מוריד.
הלבן כן זה פטריה, אבל אם מקפידים להוריד כל פעם את הלבן הזה (נגיד 3 פעמים ביום או לפי איך שזה מופיע) היא יכולה לא להציק ולא להתפתח למשהו שידביק אותך. אז תנסי קודם פשוט להוריד את זה.
כשפטריה מציקה להם בלשון הם בדכ גם משחקים איתה מוציאים אותה (דומה לסימנים מבשרי רעב) מוציאים מכניסים מוציאים מכניסים...כאילו מגרדים את הלשון...
עוד אפשרות היא שהיא מצפה שיזרום חלב כמו בבקבוק שאין צורך להתאמץ בכלל ישר יש חלב בפה ועם ציצי צריך להתאמץ עד שמגיע הזרם החזק וזה מה שכנראה מעצבן אותה ,תנסי להמנע מבקבוקים כרגע וגם תזמיני יועצת הנקה יש דרך כללית במחיר מסובסד ,גם בקופות אחרות זה ככה אני חושבת ,אם את בכללית תתקשרי ל*2700 ואז תשאלי איך את מזמינה יועצת
גם לי זה קורה . מאז שהוא נולד הוא מתנתק ככה . אפילו כשהוא כבר בן חודש וחצי.
אז בהתחלה אמרו לי שזו או פטריה או שהוא מתעצבן שזורם לו מהר מידי או לחילופין לאט מידי. בדקתי אצל רופאה ואמרה שאריות של פטריה ושצריך לנקות עם סודה לשתיה במים ולנקות עם חיתול .
עכשיו שזה כבר לא פטריה - כשזה קורה אני חושבת שזה בגלל שהזרם של החלב שלי חזק מידי ולכן אני נשענת טיפה אחורה וזה עוזר .