אני פשוט לא מאמינה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שכבר הגענו למצב הזה!!!
    שאני לא יכולה יותר לשמוע את המשפט הבא.. (שחייב לבוא בניגון. המיוחד לחופש הגדול .. )
    "אימממממאאאא, אין לי מה לעשות!!!!!"
    לא יכולה לשמוע את זה!!!!
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
9 תגובות
עמוד 1
  • האם מפחיד אותך שמשעמם לו?
    שישתעמם. את יכולה גם לענות לו ככה.
    תפקידך לא להיות צוות הווי ובידור.
    אפשר לעשות המון דברים ביחד אבל מותר גם להשתעמם.

• שכחתי....
    אצלי כמובן הכל קליל וזורם ופשוט, אין עצבים, אין כעסים, כל דקה ודקה חולפת לה בכיף עצום, לאף אחת לא משעמם אפילו לשנייה, הן כל הזמן מעסיקות עצמן ואחת את השנייה, לא רבות בכלל, אין אפילו מה לכעוס עליהן.
    אצלי בכלל הכל נפלא מושלם שקט ונהדר.
    או שלא.......................
  • לינבר
  • מסכימה עם ענבר בכל מילה..
    ובאופן כללי אצלנו על דבר כמו הפלה של מאורר מגיע עונש ולא הכלה. זה חוסר כבוד לבית ולעבודה של אבא ואמא. הדברים האלו מגיעים לנו בזכות ולא בחסד וגם לו. אם הוא ישבןר מי בדיוק יקנה חדש?
    הילדים שלי לא מלאכים.. אתמול אחד מהם עמד וירק על הריצפה באמצע הסלון. אבל חוץ מגעירה שדרשה ממנו להביא את הסמרטוט מהמטבח ולנגב אחריו הוא לא קיבל שום דבר
  • גם לדעתי אין שום רע בשיעמום? משעמם? אז תשתעמם קצת.
    ברגע שנותנים להם להתבשל בתוך השיעמום של עצמם, יוצאים מהם הרעיונות הכי מרוריים לתעסוקה

• אני לגמרי מסכימה עם הבנות שמותר ואפשר גם להשתעמם
  • אנחנו אוהבים להשתעמם
  • תאמיני לי הילדים של היום מפונקים!!
    אני נורא דאגתי שלא אהיה במצב להעסיק אותן בקיץ אז רשמתי אותן לתקופה ארוכה לקייטנה..ולמרות שהן נהנות אני משתדלת גם לפנק אותן אחה"צ ולא נוקשה כל כך עם השעות שינה, אכילה וכו'..
    אבל ביום שישי, אחרי הקייטנה (בשעה 4) לקחת את אמילי יחד עם עוד חברה חדשה מהקייטנה אלינו. אמילי ביקשה ממני שהן יעשו בריכה בחצר (וזה אחרי שכל יום בקייטנה הם נכנסים לבריכה)- סבבה, ביקשתי מהאמא במיוחד שתבוא מאוחר יותר- אחרי ארוחת ערב כי בטוח שהבנות יישמחו לאכול איתה ארוחת שישי. ביום שלפני ניקיתי את הבית, באותו בוקר גם עשיתי קניות וידעתי שגם לבשל יהיה יותר מדי בשבילי אז תיכננתי ארוחה קלילה- שניצלים וצ'יפס בתנור וקצת ירקות בצד. העיקר שהילדות יהיו מאושרות!!!
    בשעה 7 בדיוק צילצול בדלת, אמילי פורצת בבכי "אבל לא הספקנו לעשות אוהל"

• וואווו נוגע איזה דרמה קווין קטנה יש לך בבית
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה