קשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לקנות בית פה

21 תגובות
עמוד 1
  • מסכימה איתך לגמרי!!! מאוד עצוב
  • או... לעבור מירושלים למקום הגיוני יותר מבחינת הצע ומחירים....

• קודם כל את מחפשת בתקופה לא טובה לקנייה. כל המשפחות רוצות לעבור בקיץ. המוכרים מרגישים שהשוק מוצף ולא יתגמשו אית במחיר. קונים בנובמבר עד מרץ. זה הזמן. דבר שניאני חושבת שיש 2 אפשרויות למציאות בעניין הזה: או לחפש נכס שמעל התקציב שלכם ולזהות שהוא הרבה זמן בשוק ולהוריד אותו לתקציב שלכם. ( אתה מזהה כאלה שאתה מחפש הרבה זמן)
    או הפוך למצוא נכס שאת מזהה בו פוטנציאל שהמוכר לא מזהה בו ולהרויח את הכסף משם. זה יכול להיות כל דבר, חנייה עודפת שאפשר להשכיר ולממן משכנתה או חלק שאפשר להשכיר כיחידה נפרדת ומממן לך משכנתה. זה נשמע לך אולי לה לה לנד כשאת קוראת את מה שאני כותבת אבל אני מדברת מתוך ניסיון. אני חיה ככה.. תכתבי לי את המייל שלך פעם
  • ענבר אמרה הכל....

אבל בלי קשר - בכל מקום חרא ולאף אחד לא אכפת
    פייס: ortal_hori

• היום אי אפשר לחיות במדינה שלנו הכול יקר אש... והמשכורות שלנו לא משתנות בכלל

• וואי איך מתחשק לי לעבור מכאן. מאוד! החלום הוורוד שלי זה לגור בבית צמוד קרקע שאבנה לי באזור רגוע.

אבל כרגע זה בלתי אפשרי לחלוטין. אנחנו מקורקעים לכאן בגלל העבודה של בעלי (מחייבת שבתות) וגם הרבה בשביל מנדי שכאן הוא מקבל את המענה הכי טוב שאפשר. אני בחיים לא אעבור למקום אחר על חשבון ההתפתחות שלו.
    ואנחנו גם מוגבלים לאיזורים קרובים לעבודה- שמאוד יקרים

• שלחתי לך מייל

• אשקון מלחיצה? לפני שבועיים נדקר מישהו בירושלים, לא<? ושבוע שעבר ירו בשניים בבניין כלל, לא? זה שתי דקות ממך, גברת

• כמה מכניסה העבודה של הבעל לעומת כמה שאת הולכת לשלם בגללה? אם המטרה של עבודה היא להכניס כסף, אבל היא גוררת הוצאות משמעותיות שיהיו מעבר להכנסות, אז אולי עדיף להתפטר ולמצוא משהו אחר במקום אחר?
    לגבי חינוך מיוחד, את בתחילת הדרך, וכבר מעכשיו אסור לסגל התנהגות שבה הוא יהיה תירוץ לדברים (אני מכירה זוג כזה באופן אישי). חינוך מיוחד לא קיים רק בירושלים, אני בטוחה שעם חיפוש רציני תמצאי אזורים רבים בארץ שמעניקים מענה איכותי.
  • אורטל את לא מבינה אנחנו היינו בדיוק בבנק שבבניין כלל כשזה קרה

• לא בדקת בפריפרייה של ירושלים?

פיכס לא סובלת תמקום הזה

• אורטלי בעלי צריך ללכת ברגל בשבת עד הישיבה שעובד בה

• ???? ????? ???? ???? ????? ????? ??????!
  • נטלי עד שהתאמצת

• יו נטלי איזה בעסה

• אוףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • נטלי יש לי גיסה ודודים שם.
    דווקא לא היה רע לו הייתי יכולה

• לדעתי יש בעייתיות בלשכור כל החיים.
    אם משלמים משכנתא עד שיוצאים לפניסיה כבר מסיימים את התיק הזה,
    ואז לקראת זיקנה יש קורת גג בטוח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה