היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מודה לאל בכל רגע על הנסיך שבבית ומודה לו כל רגע על הנסיכה בבטן זה ממש לא מובן מאליו !! נסיכה שלי אולי תפתיעי את אבא ואמא היום ותחליטי לצאת כי אם זה רצון ה' זה גם רצוני אני לא אדם שמתלונן אבל ההריון הזה עברתי 5 חודשים עם ברונכית קשה אנלציות אנטיביוטיקה ואפילו קורטיזון , ובכלל לטפל בבית בילד שובב בלי עין הרע קניות בריחות שתן נוראיות בגלל השיעול( ופעמיים מקווה לפני שבועיים והיום) בקיצור נשמה של אמא מקבלת הכל באהבה באמת!! אבל קצת קשה לי ואני על סף דמעות בבקשה בורא עולם שתהיה שעת רצון מלפנייך שהילדה שלי תצא בשעה טובה ובמזל טוב בריאה ושלימה אם אפשר עוד היום ואם אפשר קישתא נוספת ??
15 תגובות
עמוד 1
זה קרוב יותר מאי פעם..היא תצא בזמן שלה נצלי את הזמן עד ללירה למנוחה...וזמן איכות עם הבן שלך... אל תהי עצובה