היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קניתי אותה לפני קצת יותר משנה..היא נוחה בטירוף.. יש לי עגלה נוספת של הביבה שקניתי אותה לבת שלי שנולדה ולא בא לי להשתמש בה..היא כבדה יותר וממש התרגלתי למקלארן וזה מגיל אפס עם ריפוד וכיסוי קידמי ומגן ראש.. מצד שני אחותי הציעה לי להשתמש בסטוקי שלה..אבל היא ממש כבדה. מה כדאי??
4 תגובות
עמוד 1
יש לי גם את הביבה דגם היפי. אני עכשיו משתמשת בתאומים בחוץ אבל אני אוהבת צאוד את הביבה. היא דווקא לא כזאת כבדה ומה שטוב בה זה שהאמבטיה שלה ממש גדולה ומרויחת.
מה שבטוח שעל מה שאחותך הציע אל תלכי בגלל הכובד. זה קטסטרופה עגלה כבדה במיוחד אם יש לך מדרגות לעלות
כן האמבטיה גדולה..אבל המקלארן גם ממש נוחה מבחינת שכיבה והכל
אחרי שמתרגלים לקלילות של עגלות כמו מקלארן קשה עם העגלות אמבטיה...אני חושבת שתשלבי.ליציאה ארוכה תצאי עם הביבה(או הסטוקי מה שתחליטי)שיהיה לתינוק נח לישון וכו',אבל אם זו יציאה קצרה הייתי לוקחת את המקלארן.
תודה..באמת קשה להתרגל..עם כמה שהסטוקי מהממת..עדין נוטה יותר לכיוון המקלארן..לא מחליפה אותה בכלום