איך בוחרים עגלה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, אני חדשה בפורום
    זה ההריון הראשון שלי (שבוע 10 ו- 5 ימים).

התחלתי להנאתי הרבה להסתכל על עגלות, באתרי אינטרנט -לא טרחתי עדיין ללכת ממש לחנויות זה ממש מוקדם מידי ( גם עוד לא סיפרתי לאף 1 פרט מלבעלי ולכן על ההריון) .
    אבל שיגיע הרגע - איך לכל הרוחות בוחרים עגלה?

(תאריך לידה שלי הוא ב- 02/14 חורף )

הבנתי שכדאי עגלה קלה- אבל הבנתי שחשוב שהיא תהייה מאוד יציבה וחזקה (משמע כבדה)

מה אתן אומרות ומייעצות?
    ליטל
2 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    קודם כל בשעה טובה על ההריון - שיהיה קל ותקין! וברוכה הבאה לפורום

לגבי העגלה, את צריכה לבדוק שתהיה קלה מצד אחד, אבל מצד שני מספיק יציבה
    (מומלץ לקחת תיק כשהולכים לבחור עגלה ולבדוק איך היציבות של העגלה כשתולים על הידית/הידיות דברים)
    שתהיה נוחה וקלה לקיפול
    אם את לוקחת עגלה עם עריסה אז שהעריסה תהיה מרווחת ונוחה
    אם זו עגלה מגיל 0 אז לוודא שמה שמציעים זו עגלה שנשכבת 180 מעלות
    אני גם ממליצה על העגלה שאפשר להפוך את הטיולון שלה גם עם הפנים להורים וגם עם הפנים לכיוון הנסיעה
    תבדקו שהעגלה שאתם בוחרים נכנסת בקלות לתא המטען של הרכב שלכם, במידה ויש לכם רכב.

הנה כמה טיפים מרוכזים:
    http://www.tipa.co.il/articlePage.asp?articleId=423

• הייי תודה לך...

זה סיפור לא פשוט בכלל...
    ליטל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה