סיפור לידה שלי .......................... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז הכל התחיל בלילה. הרגשתי משהו ישנתי לא טוב. בבוקר התעוררתי עם צירים כל 10-7 דקות אבל צירים לא כואבים. החלטתי ללכת לעבודה. סמתי את נתנאל אצל אמא שלי והלכתי לעבוד. סביבות הצהריים הרגשתי שמשהוא נוזל.... חשבתי שזה פיפי כי נזל לא הרבה אבל זה לא היה בשליטתי. הלכתי הביתה כי צירים נהיו מורגשים יותר. בבית התקלחתי והתגלחתי))))) לקחתי תיק לבית חולים ונסעתי לקחת את בעלי מעבודה וגם את בני ואמא שלי אלי הביתה. חזרנו הביתה בעלי עוד עשה מקלחת השארנו את נתנאל ואמא אצלינו ונסענו לבית חולים עם חמי וחמותי כי כרגע אין לנו אוטו וכל הסעות שאני עיסתי זה עם אוטו של חמי והוא רוצה אותו בחזרה. בקיצר בכניסה לבית חולים קפלן עוד לא רצו להכניס אותנו לחנייה חינמית עד שהתחלתי לצרוח אל שומר שאני בלידה. הגענו למיון יולדות צירים מתחזקים פתיחה 2.5 רשומים בדיקות חוקן.... מכניסים לחדר לידה כי צירים חזקים בטרוף אני צורחת כמו פרה שחוטה.... מקבלת אפידורל בודקים אותי פתיחה רק 3 אוקיי..... צירים מרגעים אני מתחילה קצת לנשום ואחרי חצי שעה צירים שוב מתחזקים ונהים ערוכים יותר אני שולחת אתו לקרוא למיילדת. היא מגיעה בודקת אותי וצועקת ראש יצאה!! מיד מתחילה לסדר כל הציוד הירוק של לידה ואומרת לי ללחוץ. 3-4 לחיצות ונסיכה שלי בחוץ!!!! אני מקבלת אותה לידיים יפיפייה ומושלמת)))) מילדת מודיעה לי שאין לי קרעים וששיליה שלמה והכל בסדר אני מאושרת עד אין סוף)))) אז בנות שעומדות ללדת אני מאחלת לכם לידה קלה ומהירה כמו שהיתה אצלי ולחזור הביתה עם ידיים מלאות אושר בריאות ואהבה!!!!
    ]
9 תגובות
עמוד 1
  • ווואווו איזה סיפור קלאסי.
    תענוג של ממש..
    איפה ילדת??
    שיהיה לכם,מזל טוב בריאות וכל טוב, תהנו מהנסיכה ותגדלו אותה בנחת.

• קפלן רחובות.
    תודה רבה
    ]
  • איזה יופי של סיפור!!!
    ממש מהר יצאה הקטנה
    שתגדלו אותה בכיף ובאהבה אמן
    יום נעים לכולם
  • ואוווווו
    המון מזל טוב אושר ונחת
  • איזה יופי של סיפוררר
    פייס: ortal_hori

• מתוקה איזה סיפור מדהיםםםםםם
    איזו לידה חמסה 555
    תגדלי את הנסיכה המתחשבת בנחת ובריאות חחח

מקווה שאת נהנת בקפלן, אני מאוד נהניתי!
    באיזו מחלקה את? יולדות א'/ב'?

• המון מזל טוב! כיף לך שהייתה לך לידה כזו כיפית וקלה!
  • אני ביולדות א. צוות נהדר אני ממש מרוצה. לנסיכה עוד לא נתנו שם סופית כי עוד מתלבטים. עכשיו בתהליכי שחרור מבית חולים. רק לתינוקת יש קצת צהבת אבל עוד לא יודעת כמה. עוד לא יודעת איך נתנאל יקבל אותה עכשיו בעלי הלך לקנות לו מתנה מאחותו)))) מקווה שלי יהיה לו יותר מידי טראומה....
    ]
  • תענוג
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה