בנות יש איזה כדור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שיכול להקל על הבחילות הן לא עוזבות אותי ואני לא מסוגלת לאכול כמעט כלום
    יש איזה משהו שאני יכולה לבקש מהרופא וזה בטוח להריון?

8 תגובות
עמוד 1
  • פראמין. אבל זה סתם מעפן לי זה לאנעזר
    יש גם כדורים של גינגר זה גם לא עזר לי
    טוהב אני לא דוגמא לי כלום לא עזר
  • השאלה היא אם פארמין זה בטוח בהריון..

• וואי וואי אני כול כך מבינה אותך אני בשבוע 21 ועדיין סובלת מבחילות נוראיות תיראי הפארמין בטוח לשימוש בהריון הרופאת נשים שלי הביאה לי אותו אבל לא לקחתי כי אני אישית לא לוקחת שום כדורים בהריון חוץ מברזל אבל בטוח הוא כן חוץ מכדורים יש עוד דברים שזה קוביות קרח את יכולה לסחוט לימון לתוך המגשית של הקרח יחד עם מים להקפיא ולמצוץ ג'ינג'ר מסוכר סודה קולה עם לימון קרקרים יבשים פתי בר מלפפון ירוק עם מלח אוכל לא מתובל מידי לא הרבה מטוגן ולהקפיד על ארוחות קטנות לעיתים קרובות מקווה שהצלחתי לעזור ותזכרי כמה שזה קשה בחילות בהריון זה דבר מבורך זה אומר שההריון מתפתח טוב בהצלחה.
  • ואי את לא מבינה ניסיתי כבר הכל ואני מיואשת!!!
    יש לי פצע בגרון כבר מרוב הקאות לא עוזר לי סודה לא לימון לא קרח
    היה יום אחד שאכלתי רק מלפפון אחד כל היום וגם אותו הקאתי
    אני פשוט מיואשת אני כמו סמרטוט כל היום והזמן לא עובר לי ולא לדבר על הכדורי ברזל שעושים לי עוד יותר בחילה ויש לי גם סינוסיטיס .
    בקיצור אני מרגישה כמו בכיינית אבל אני פשוט סמרטוט רצפה שאין לי כוח לעשות כלום לא לעבוד רק לרבוץ כל היום במיטה או על הספה ונמאס לי
  • תשאלי את הרופאה שלך לגבי הזופרן, לי זה עזר
    המשך קל ותקין
  • זה באמת סיוט.... אני גם ככה, כלום לא עוזר.... לרוב זה עובר בסביבות שבוע 13-14, ככה שאת לקראת הסוף (למרות שאצלי גם זה לא עבד.. מתישהו מתחילים להתרגל....) בהצלחה!! מקווה שהבחילות יעברו לך במהרה!!! אני התנחמתי בזה שכנראה שלא אעלה הרבה בהריון
  • חחחח תמרה אהבתי..
    אומנם באמת ירדתי במשקל אבל אני כל הזמן רעבה, זה לא יכול להיות בריא לעובר
  • מבינה אתכן מאוד מאוד

גם אני סבלתי מאוד
    ועכשיו אני מתחילה לראות שזה מופחת
    פחות בחילות והקאות
    וכנראה שאומר שזה עובר בע"ה
    לא עזר לי הרבה מכל הדברים שהציעו לי
    אבל כן קרקרים או צנימים בבוקר בפחיתו את הבחילה
    והקאות סבלתי בעיקר בערב
    אבל אכלתי בכל זאת גם בלי תיאבון (עד כמה שאפשר)
    ועכשיו התיאבון חזר לי ואני אוכלת רגיל
    מקווה לחזור לשגרה בקרוב
    לא הייתי בעסק שלנו כבר למעלה מחודש.....

ובאמת שהיה לי הכי חשוב שהבנתי שהעובר וההריון מתפתחים היטב וזה שימח אותי מאוד
    מאחלת לכולכן שיעבור מהר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה