-
מוזר
פייס: ortal_hori
-
זה בטוח דברים שרואים בעין
אבל זה ילד ראשון שלנו.. אז אני לא בעלת ניסיון לדעת מה כן משפיע ומה לא...
איך צריך להיות כל דבר...
קצת בעיה
-
לא יודעת כל מי שיש לו מרוצה מאוד
נכון הגלגלים גדולים והקיפול יוצא רחב מידי , וטוב שבדקתי אצלי באוטו , זאת הסיבה שבסוף לקחתי את האיזידרייב הגלגלים קטנים יותר מתקפלת לקטן יותר אבל כל החלקים חוץ מה שילדה תואמים לכל השילדות , ונראה לי דווקא נוח ומרווח יותר מאחרות שאני מכירה , ודווקא את הסל קל אהבתי כי הוא גדול מאחרים ונראה נוח במיוחד
תלכי תראי בעין ותחליטי ....
אביבית
-
אז תחכי שאני אלד ואתן לך חוות דעת בתור אמא עם ״נסיון״אביבית
-
אביביתוש מאמיייי שבוע טובבב
נראה לי שלזה היא התכוונה
היא אמרה לי איזי משהו..
מה ההבדלים בין זה לבין הבוק פלוס
חוץ מהמחיר? כי היא אמרה לי שזה עולה איזה חצי מחיר מהבוק...
-
שבוע טוב ! (:
איזידרייב גם דגם חדש עם ידית אחת אבל בקיפול מתקפלת למטריה קטן יותר ! ולא מרובע שלוקח את כל המקום !
מבחינת סל קל אמבטיה וטיולון נשאר אותו הדבר מתלבשים על 3 סוגי שילדות ! גם הדגם הירוק שרצית , הבוק פלוס , האיזידרייב , והשלישי שיש לו 2 ידיות ( לא זוכרת את השם ) המחיר מגיע ל 4990 אני קניתי ( הזמנתי אותה 4500 כולל מתאם לסל קל לאוטו ) שבדרך כלל המתאם לסל קל נמכר בנפרד ב300 שח , עשו לי הנחה על כל מה שלקחתי בכללי !
אביבית
-
בוקר בוקר....
אז רק בשביל להבין טוב טוב...
רק השילדה שונה???
ז״א שכל הגוף של העגלה אמבטיה וסלקל הוא אותו אחד???
-
אכן כן, הגלגלים האחוריים יותר קטנים באיזי, כמו טיולון כזה...היא מעולה, פשוט משום מה לא הסתדרתי עם הקיפול של האיזי
-
סושייי... זה כל כך מבלבללללללל
כל אחד אומר משהו..
מה עושים???
-
פשוט תנסי בעצמך, לכי לחנות ותתפעלי אותה! תכניסי אותי לבאגז', ותטיילי איתה בחנות לאיזה חצי שעה! קפלי אותה ככמה פעמים, תשחקי עם החלקים תורידי את האבמטיה ותשימי את הסל קל, תורידי את הסלקל ותשימי את הטיולון וככה..
כל אחת יש לה דעה משלה, אני הדעה היחידה והשלילית ששמעתי עליה היא ש"היא לא יפה כמו שחשבתי" אני הייתי ככה
-
בדיוק מה שסושי כתבה ... אותם חלקים רק שילדות שונות וזאת בחירה שלך
בבוק פלוס אפשר לבחור שילדה כסופה או שחורה
באיזידרייב שילדה אחת בכסוף ושחור יחד ...
תלכי לחנות ותראי בעניים תנסי הכי טוב !
ככה בדיוק עכשיו ! אביבית
-
אביבית אשמח לשמוע ממך הערות על העגלת איזי דרייב
גמני רוצה לרכוש אותה אבל יש לי עוד זמן...
מה המחיר שלה כולל אמבטיה טיולון תיק וסלקל??
כולם בשכיבה מלאה??