חייבת לשאול כמה שאלות!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. האם למישהי פה ירדו המים בעבודה?? מה עשיתן?
10 תגובות
עמוד 1
  • את מזה בסדר שאת שואלת!

• אנו לך בפירוט.
    לגבי החשש מירידת מים-טיפ מעולה-לדאוג שיהיה תמיד בהשיג יד טיטול,כן טיטול...פמפכרס או אחר לא משנה.אם יש ירידת מים לפרוש בתחתון כמו פד.
    זה הציל אותי בלידה השניה!הגעתי יבשה ליולדות
  • כמובן ש..ענו לך ולא אנו...
  • כל האמונות עם ההכנה ללידה
    כולל תיק לתינוק - זה נתון לשיקולך ואמונתך מאמי.
    אני הכנתי בצד תיק עם אביזרים לתינוק (טיטולים, בגד ליציאה, משחה ומגבונים, מוצץ ושמיכה)
    התיק חיכה לי בצד בבית עד יום השיחרור.

חחח את כזו מתוקה!
    נכון, הגוף מייצר חלב ביום השלישי ללידה
    אבל עד אז הגוף מייצר קולוסטרום שאלו הנוגדנים והחיסונים הבריאים והנחוצים עבור התינוק הנולד.
    זה לא שאין מה להניק (יש בשפע, תשאלי את הגודש המטורף שהיה לי)
    יש אומרים ש-24 שעות ראושונות התינוק לא זקוק לאוכל אבל לחלופין בתינוקייה יש אופציה לתת תמ"ל לפי בקשתך.

בגדים אני אישית אוהבת לכבס ברגע הלידה שהכל יהיה נקי סטרילי ומריח.

ושמן בלנאום הוא מעולה אבל בהחלט אפשר גם סבון לתינוקות.

• אני קניתי ל2 הילדים שלי את המוצצים..חיטאתי אותם במים רותחים וכבר שם שמתי להם
    את המוצץ שרציתי שיתרגלו אליו..
    ב2 הלידות שלי תמיד פקעו לי את המים..אף פעם לא חוויתי ירידת מים טבעית..
    ובקשר לבגדים אימא שלי כיבסה לי את כל הבגדים הראשוניים..ותלתה בבית..
  • האם למישהי פה ירדו המים בעבודה?? מה עשיתן?
    לאמא שלי ירדו - הזמינו לה אמבולנס והיא הלכה ללדת. זה מה שעושים
    פייס: ortal_hori

• אורטל את כ"כ רגועה..אני מקנאה בך.
  • זה בדיוק הפחד שלי חחחח שירדו לי המים באמצע העבודה
  • בנהריה למשל מספקים טיטולים וחולצה ומכנסיים- את משתמשת ולוקחת מהם כמה שאת רוצה (בגדים את מחזירה להם מן הסתם) . אז ליציאה של התינוק מהבית חולים את צריכה להביא איזשהו בגד להלביש אותו.
    הכי טוב זה להתקשר לבית חולים שאת מתכוונת ללדת בו ולבקש לעשות סיור! זה חינם! זה כדאי! גם את מכירה את המקום, את חדר הלידה, את ההתנהלות, חלק מהמיילדות, וגם את שואלת מה הם מספקים ומה לא.

אמרו לך שהאם מתחילה לייצר חלב ביום השלישי- עד אז יש קולסטרום זה נוזל שהם אוכלים עד אז!!!! זה נוזל חשוב. והם לא צריכים לאכול יותר מהנוזל הזה בשלושה ימים האלה. הם לא זקוקים לחלב השומני בימים האלה, זקוקים לנוגדנים מפני כל האיכסה באויר.
    אז אל תחשבי שבהתחלה אין מספיק כי לא אמור להיות המון. אמור להיות בידיוק מספיק!

קילחתי עם סבון של דר פישר או תחליב של דר פישר וכשמשתמשים בסבון לא צריך המון! הם לא מתלכלכים עדיין... . במהלך החודש הראשון נוצרים לתינוקות קשקשים כאלה. זה בגלל ההורמונים, ופצעונים ממש כמו של גיל ההתבגרות. זה עובר לבד ולא צריך לגעת בזה.
    אבל- יש תינוקות שזה מגרד להם ומציק להם (הקשקשים האלה, זה כמו יובש כזה) אז אם זה מציק לתינוק אפשר להקל-לא להשתמש בסבון כי סבון מייבש ולהשתמש בשמן בלנאום הזה. יש כאלה שעל ההתחלה משתמשים איתו.
  • 1. לא בעבודה אלא בבית וגם כן לא דלי מים אלא טיפוטופים קלים כאילו בורח פיפי
    2. אוברול קצר ואוברול ארוך שיחליטו האחיות מה להלביש לו, שמיכה דקה בימי הקיץ וכובע לראש המתוק. מוצץ אני מביאה מהבית, טיטולים ביח נותן לך בכל זמן האשפוז אחכ את צריכה כמובן לקנות שמשתחררים.
    3. אני אירגנתי תיק לקטנה עם הביגוד ובעלי יביא לי אותו רק בשחרור
    4. יש מה שנקרא קולסטרום, זה לא חלב לבן אלא נוזל שקוף שמאוד בריא לתינוק- אל חשש רעב הוא לא יהיה
    5.אני חושבת שכן, תכבסי ותתני לה.
    6. אני קילחתי מהרגע הראשון עם סבון והבן שלי גדל יופי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה