תרבית GBS - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר,
    אני בשבוע 35. שאלתי את רופא הנשים שלי מיוזמתי אודות הבדיקה לאיתור נשאות לסטרפטוקוק B, הוא אמר לי שלפי הנחיית משרד הבריאות לא עושים את הבדיקה וכי במצבים מסויימים כמו לידה מוקדמת פשוט נותנים אנטיביוטיקה ליתר ביטחון.
    זה לא מתקבל על דעתי וממה שאני שומעת מחברות/קוראת בפורומים אני מבינה שאם האישה מבקשת, הרופא אמור לרשום לה הפנייה.
    כיצד אוכל בכל זאת לבצע את הבדיקה? האם הבדיקה מדוייקת?
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הרופא שלך צודק ואכן אין צורך על פי הנחיות משרד הבריאות.
    כאשר אישה מבקשת...זה כבר תלוי ברופא שלה, ובכל מקרה הוא לא "אמור" (כי זה לא חובה) אלא הוא "מסכים". כל זה כבר נגזרת ממערכת היחסים בין הרופא למטופליו.
    בכדי לבצע את הבדיקה את צריכה שרופא יעשה אותה (אחרת היא מאבדת אמינות) וכמובן שזה יהיה רופא שיודע מה לעשות בבדיקה. אם מקפידים על כל זה, אז היא מדויקת

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה