היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף... לפני זה היה רק בערבים.. בעלי היה מסכן, לא קיבל יחס.. אבל לפחות תפקדתי בעבודה. עכשיו זה גם ביום! עכשיו חזרתי מריצה לשירותים לצרכי הקאה
13 תגובות
עמוד 1
אוי...זה כל כך קשה מבינה אותך..תגיעי הביתה ותנוחי.. תרגישי טוב
הבית נראה נורא רחוק :/ לפחות עכשיו יש הקלה בבחילות.... חצי נחמה. :)
ההרגשה כלכך מוכרת .. לי עוזר עם אני מקיאה על הבוקר ולא מחזיקה בפנים. תרגישי טוב :)
כ"כ מבינה אותך! זה מה שקורה איתי בימים אלה בדיוק...כל הזמן בחילות והקאות...כל היום
אל דברו איתי על בחילות. איכס מה שקורה לי עכשיו....
מתי זה אמור להיגמר??? שנשני - שבוע 15 ועדיין יש לך בחילות
תתנחמו שבוע 21 ועדיין עם בחילות נוראיות לא כייף בכלל
אוף.. אני הקושי מתפקדת :((
יש משהו שעוזר?
הדבר היחיד שעוזר לי זה שינה אחרת כל היום בחילות והקאות
הדבר היחיד שעוזר לי זה שינה אחרת כל היום בחילות והקאות
חוץ מקצת בחילות טפו טפו אני בסדר גמור בכלליות.. אבל נראלי הייתי מעדיפה קצת להקיא.. אני אוכלת רגיל.. ויצאה לי כבר בטן.. אופ לא רוצה להשמיןןןןן
הנחמה שלי זה שירדתי במשקל ואני פחות ממה שהייתי לפני ההריון...חוצמזה מרגישה גועל כל היום
אצלי זה היה הפוך ממך בהתחלה הקאות בבוקר אחרי זה הן עברו לערב והיו ימים שזה כל היום למרות הכיף בירידה במשקל בהתחלה פשוט התחלתי לאכול גם בלי תיאבון כי הגעתי כבר לבי"ח עם אינפוזיה........ עכשיו המצב ממש משתפר ואני הכי בפינוק לא עובדת כבר חודש להיות עם בחילות וכאבי ראש ולהקיא בעסק שלנו לא היה נראה לי....... אז אני בעיקר בבית ובטח אחזור לשגרה בקרוב שמחה שזה משתפר מחזיקה אצבעות לכולן