חרדותתת :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות שבוע טוב!!
    אני אמורה ללדת באוקטובר ומשתגעת מלחץ, אני יודעת שזה לא בריא וכו' אבל זה משתלט עלי... מפחדת מהלידה, מפחדת מכל התקופה שאחריה.. רק בהריון הבנתי עד כמה אני הורמונלית ועד כמה זה מטלטל אותי.. בעלי ואני שנינו סטודנטים ככה שחופשת לידה נורמלית לא תהיה לנו (אני מתחילה באוקטובר תואר שני ואמורה ללמוד 4 ימים מלאים בשבוע). אני כלכך מאושרת ומתרגשת מהפלא שנוצר לי בבטן, ועם זאת כל כך מפחדת שאפגע בו, שאהיה אמא גרועה ואנוכית... בעלי ואמא כל הזמן מנסים להרגיע ולומר שהכל יהיה בסדר, אמא מאד רוצה לעזור וגם עכשיו משתדלת הכי הרבה שהיא יכולה, ובכל זאת אני חוששת, מאד, זה ממש מדיר שינה מעיני...
11 תגובות
עמוד 1
  • אני מניחה שזה ילד ראשוו..
    גם אצחי, ומבינה אטתך לגמרי...
    אני מציעה שתשתמשי בעזרה של אמא כמה שאפשר - היא יודעת בדיוק מה לעשות..
    ולאט לאט תלמדי - יהיה בסדר.
    מאחלת לך לידה קלה
  • אכן ילד ראשון... אני מנצלת את עזרתה עד הסוף אבל היא גרה רחוק וגם משאביה מוגבלים... גם לך זה הריון ראשון?
  • גמני חרדתית מאד בנוגע להריון וללידה.. וגמני ובעלי סטודנטים והריון ראשון.. מזלי שאני גרה קרוב לאמא.. מתכננת להעזר בה הרבה!!! משתדלת לזרום ולא לחשוב על זה יותר מידי ... יהיה בסדר .. ה' עוזר!
  • היי, כל מה שאת מתארת זה טבעי ולגיטימי מאוד...

יפרגנו לך מהלימודים לקחת חופש אחרי הלידה?
    או שתצטרכי לחזור מיד?
    אני חושבת שזה לא יהיה פשוט אם תצטרכי לחזור מיד,
    תהיי זקוקה למנוחה וגם לטיפול אינטנסיבי עם הבייבי
    מדברת מתוך ניסיון - אני נאלצתי להקפיא סמסטר (זו הייתה בחירה נבונה).

בכל אופן את לעולם לא הייתי אנוכית
    את תהיי האמא הכי מדהימה שיש עבור ילדך
    גם אם תצאי ללימודים זה רק למען העתיד שלו/ה! ואנחנו עושים את מיטב יכולתינו בשבילם.

בטוחה שעם הזמן הכל יסתדר ויהיה קל יותר... התחלות הן לרוב קשות ומאתגרות.

והלידה? תהיה מושלמת
    תאמיני בזה - תחשבי רק חיובי, מחשבות יוצרות מציאות

• מבינה אותך מאוד!
    איתנו עשו חסד שלפחות בזמן הלימודים הייתי "רק" בטיפולים....

שיהיה המון בהצלחה!
    נסי לקרוא וללמוד קצת... שההורות לא תיפול עלייך בבת אחת...
    למרות שבפועל זה מה שקורה!

• באותו מצב... אבל אז מרגיעה את עצמי ואומרת כולם עברו את זה גם אני יעבור
  • אין מה להיות חרדתית, מקסימום כפי ששירה אמרה - מקפיאים סמסטר, את תמצאי פתרונות! את הלימודים את לא תפסיקי והתינוק לא יגדל לבד
  • אני בהריון שלישי ומתה מפחד מהלידה כבר בפעם השלישית
  • אכן הריון ראשון... קשה להתכונן נפשית לדבר כזה
  • תודה יקרות!!!!!! לצערי אין לי אפשרות להקפיא סמסטר, כשנרשמתי עוד לא ידעתי שאני בהריון, וזה תואר מאד מבוקש (פסיכולוגיה קלינית) ולכן הם ממש מרשים לעצמם לעשות פוזות.. אני ממש מקווה שיהיו קצת גמישים ויאפשרו איזשהי חופשונת.. מעבר לזה, מקווה שבעזרת ה ובעזרת הסבתות נעבור את התקופה הזו ונהנה ממנה... האמת היא שאני מפחדת פחות מהלידה ויותר מהתקופה שאחריה..
    שנשני- הצרה שלי היא שאני קוראת יותר מדי אני צריכה להפסיק חחח...
    סושי אני לא זוכרת בדיוק, משהו כמו 27
    תודה יקרות! אכן נרגעתי קצת..
  • גם אני הריון ראשון
    וכמובן שיש פחדים
    אבל בהחלט מרגיע שמיליוני נשים בכל העולם עושות זאת כל הזמן......
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה