היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות , אני נמצאת בשבוע 9 פלוס 5 אני כל הזמן בחרדות שיקרה משהו בחרדות עם יש דופק היום בבוקר קמתי בלי בחילות לאחר שאתמול הקאתי 3 פעמים בבוקר יש לי תור לרופא יום שלישי ואני ממש מדואגת שמשהו לא בסדר. בנוסף הבדיקה אצל רופא היא כל חודש ומבחינתי ללכת כל שבועע לפעמים אני מןצאת את עצמי מחפשת סיבות לגשת לרופא לבדיקה! זה ממש מציק לי כל החרדות האלה כל הזמןן!!
13 תגובות
עמוד 1
מבינה אותך לגמרי.. עד שלא עשיתי בדיקת דופק הייתי בהיסטריה ובחרדה.. זה נגמר ועכשיו מחכה לשקיפות עורפית בחיל ורעדה.. מקווה שהכל ימשיך להיות טוב ותקין
אני יודעת שיש דופק עוד משבוע 6 אבל אני כל הזמן לחוצה שיקרה משהו ושפתאום לא יהיה דופק יותרר אני מוצאת את עצמי כל שבוע אצל הרופא ממציאה סיבות להגיע אליו זה ממש מתסכל והבן זוג שלי כל הזמן מתעצבן עליי בגלל זה ואןמר שאני סתם פרנןאידית ומגזימה :|
חחח אנחנו יכולות לפתוח פורום נפרד לחרדות וחרדתיות זה שאין בחילות לא אומר שום דבר, יכול להיות שהן מתחילות להיעלם וזה קורה באופן מדורג, אבל אם את ממש מודאגת או אם פתאום מרגישה לא טוב, תמיד אפשר להמציא סיבה וללכת להיבדק... בינתיים תנסי להנות מההפוגה בבחילות... בהצלחה!
אני מרגישה ממש אובססיבית לגבי הנושא .. מתי זה עובר?? מתי כבר אפשר לדעת מתי הכל בסדר ומתי לא בלי לרוץ לרופא כל פעםם
באמצע השליש הראשון זה מתחיל להירגע, וכמובן מתי שתתחילי להרגיש תנועות! יש לך סיבה להיות כ"כ חרדתית? יש לך עבר של הפלות?
יש לי בעבר 2 הפלות יזומות יכול להיות שבגלל זה אני כלכך פרנואידית שאולי משהו נפגע או משהו יקרהה בגלל מה שעשיתי בעבר. אוףףף אני ממש מתוסכלת
גם אני עברתי את זה. כנראה זה דאגה רגילה אבל אין מה לעשות הרופא לא יכול לעזור בכלום חוץ מלבדוק אז מה שצריך לקרות יקרה. כל עוד חס וחלילה אין דם או איזה כאבים חזקים נראה לי שהכל בסדר. בכל מקרה זה מה שאני אומרת לעצמי. הרי בסוף מה שצריך לקרות יקרה. למרות שגם אני בחרדה ופחד
הי מבינה לליבך, זה טבעי לדעתי גם אני בלחץ מהשקיפות עורפית..שבע"ה התשובה תהיה תקינה
עניין של זמן ובע"ה הכל יהיה בסדר..ואם יש לך אפשרות אז תילכי לרופא שלך מה כבר יכול להיות..
איזה קטע אני ואת באותו שבוע בהפרש של יום ...
כן איזה כיף לנו
הכוונה לשליש השני
כן מבאס אבל הכל עובר.. אני מוכנה להקיא כל ה9 חודשים רק לעבור את זה בשלום
הכל יהיה בסדר.
לחשוב חיובי לבוא בחיובי לנשום עמוק דמיון מודרך בכל פעם שתוקפת חרדה להעביר נושא מחשבה את יכולה לשים גם שקל בקופה.
תביני שמחשבות יצרות מציאות, זה כוח גדול שצריך להטות רק לחיובי וטוב.